Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tvůrce počítačových her Gene (Gregg Henry) se dozví nemilou věc, jeho žena Eva (Trudie Styler) se s ním hodlá rozejít. A tak se manžel rozhodne pro originální dárek na rozloučenou. Od samotářského obchodníka s hady Franka (Bill Moseley) koupí černou mambu. Než obchodníka usmrtí, dozví se, že had povzbuzen hormony se musí do hodiny zbavit jedu, jinak sám zahyne. Poté, co umístí na hada čidlo zajde k Evě, rovněž ji "označkuje" a pak vyklidí pole. Hadí zabiják procitá, hra může začít. Gene v autě na monitoru sleduje pohyb útočníka i oběti.

Moseleyho role je epizodní, Henry sedí prakticky celý film v autě u monitoru a tak veškerá tíha spočívá na Trudie Styler a jejím hadím protivníkovi. Tísnivý prostor futuristického domu bez oken zpočátku naznačuje, že je jen otázkou času, kdy had zvítězí. V britské distribuci nesl snímek název THE FAIR GAME (Férová hra), který daleko víc vystihuje ironii nerovného souboje. (Robbi)

(více)

Recenze (29)

djbarrel 

všechny recenze uživatele

Nijak zvlášť napínavý film s krajně nesympatickou herečkou v hlavní roli. Vše je děsně předvídatelné, snad až na krajně podivné chování hlavní herečky. Nuda a nuda. žádná atmosféra. 39 % ()

Mark1983 odpad!

všechny recenze uživatele

Hm,nic moc,ale jako malého mě film zaujal kvůli mambě,ale s postupem času jsem zjistil,že tento hororový thriller je spíše směšný,než napínavý a dějový.Dávám odpad. ()

Peddro 

všechny recenze uživatele

Každý pozná, že to není mamba černá. To i ve filmu Jed z osmdesátých let je atrapa či dokonce živá mamba černá. ()

tester 

všechny recenze uživatele

Manžel se chce zbavit své ženy, koupí si tedy jedovatou, hormony nadopovanou mambu a zamkne hada u ní doma. Žena se ovšem nedá a s hadem usilovně bojuje... ()

F50Ferrari 

všechny recenze uživatele

Kdysi mi to přišlo jako hodně dobrej film, ale to mi bylo tak 10 let když jsem to viděl. Nyní když je mi 27 let a pustil jsem si tento film, tak jsem se uplně divil, že jsem to dokoukal, protože podle mýho fakt strašná hovadina :( ... chování hada prostě hrůza ... mamba je opravdu velice rychlý had a ještě to sami v tom filmu říkají a ne to co předváděl v tom filmu, kde se když už se hýbal, plazil rychlostí šneka, ... jestli si dobře pamatuju z animal planet nebo kde jsem to viděl, tak dokáže dosáhnout rychlosti snad 40 km/h. No a chování té ženské to bylo taky něco. Dávám 30% z nostalgie, víc ani ťuk. ()

70s80s90s 

všechny recenze uživatele

Zvlastny snimok pre talianske filmarstvo. Dej je prosty..hra na macku a mys.. Pripadal mi nasilu napinavy. Miestami som mal pocit, akoby tych hadov bolo v byte 200 a nie iba 1. Mal som mozno 8 rokov, ked som to videl prvykrat..no dnes je to pre mna hovadinka s nezmyselnym konanim hlavnej postavy. 3* za uvod filmu a z nostalgie. ()

Reklama

Reklama