Reklama

Reklama

Přiznání

Trailer

Obsahy(1)

Staré přátelství prý vydrží všechno! Když se kamarádi ze školy Vince a Jon po letech setkají na filmovém festivalu, začnou v hotelovém pokoji vzpomínat na staré dobré časy. Roky ale utíkaly a oba se od školy trochu změnili. Vince je svobodomyslný požitkář a občasný díler drog, z Jona se stal ambiciózní dokumentarista. Jejich zábavné vzpomínky na školní život ale najednou naberou nečekaný směr, když Vince nahraje jejich rozhovor o tom, že Jon možná kdysi znásilnil jeho dívku Amy. Právě ona se taky nečekaně objeví a všichni se začnou zaplétat do labyrintu výčitek, obviňování a lží. Kdo z nich ale mluví pravdu? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (87)

ElFifo 

všechny recenze uživatele

Velmi minimalistická a vtipná konverzačka..Linkanter to s charaktery prostě umí a stačí mu k tomu 1 místnost a 3 velmi dobří herci. ()

marti 

všechny recenze uživatele

Naťahovaná stopáž opakujúcimi sa nudnými dialógmi občas až k trápnosti (z pohľadu diváka) určite znížili hodnotenie, ale ani bez tejto chyby by to nebolo omnoho lepšie, hlavne kôli nepravdepodobnosti chovania postáv. Napokon to zachránila na konci Uma Thurman svojím žartíkom, ale odpoveď na to, či bola znásilnená sme sa nedočkali. ()

ujo_chmel 

všechny recenze uživatele

Velmi podceneny film. OK je to total nizkonakladove ale dej ma uroven, napatie aj vtip, pekne vykreslene postavy. Proste vsetko co ma mat plus bombasticke vyvrcholenie. ()

Vinczent 

všechny recenze uživatele

špičkové konverzační drama, které si vystačí s jedním hotelovým pokojem a zbytek filmu se jenom tlachá. Pokud Vám nevadí přehršel rozhovorů bude se vám tenhle malý, milý snímek líbit. Jen škoda toho hulení na konci. ()

m-Jan 

všechny recenze uživatele

Nezávislý režisér opět v akci. Skvělé herecké výkony a komorní drama z jedné místnosti. Nevím už, co mi to všechno připomíná, ale celý příběh je cosi jako zastavení nad mládím a snaha všechno co se tenkrát nepodařilo, vrátit zpět a konečně udělat. Jenže všechno se časem mění ...a všechno mění svou váhu, tak jak roky jdou. ()

Reklama

Reklama