Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Po smrti rodičů se Ičiró rozhodl postarat o své dva mladší sourozence. Živí se jako autor docela úspěšných manga sérií a zároveň pronajímá byty ve svém domě dalším nájemníkům. Poslední dobou však příliš nestíhá, a tak mu jeho vydavatel sežene asistentku. Tou je mladá Šiori, která se nastěhuje do jednoho ze zdejších bytů a hned se pustí do práce. Během jednoho z dlouhých pracovních večerů oba usnou a když se Ičiró vzbudí, tak si všimne, že má Šiori něco zabodnutého v zádech, Když se předmětu dotkne, tak se o něj bodne a ten záhadně zmizí. Bylo to žihadlo, které má Šiori jakožto princezna z jednoho magického ostrova, který je provázaný s legendou o padající hvězdě, proto, aby uzavřela pakt se svým budoucím snoubencem. Tím se nyní stává Ičiró... (Jeoffrey)

(více)

Videa (17)

Trailer 2

Recenze (3)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Pro mě je A Galaxy Next Door lehce nadprůměrnou romantickou pohádkou, kterou si cením tak na 5,5/10. Zajímavé na ní bylo kromě faktu, že zdejší princezna má „žihadlo“ asi jen to, že se hlavní dvojice dala poměrně brzy dohromady, takže měli víc prostoru na klasickou romantickou interakci, zkrátka mohli spolu víc randit. Na druhou stanu nemůžu říct, že by mě seriál nějak silně emocionálně dostal, že bych si dokázal hlavní dvojici, nebo někoho z jejich okolí, nějak extra oblíbit. Taky mi to přišlo animačně veskrze průměrné, někdy možná až lehce podprůměrné a hudba se snažila jen občas, nejvíc asi v posledním díle, u kterého mi skoro až přišlo, že se v něm událo víc věcí než za celý seriál. Jako fajn průtoková romantická pohádka to funguje, ale není to seriál, který bych potřeboval v budoucnu vidět znovu, nebo kde bych nějak silně toužil po pokračování, ovšem kdyby přišlo, tak bych se na něj podíval. ()

Hees 

všechny recenze uživatele

Zasadenie mimo školského prostredia sľubuje v tomto anime to, že sa budú hrdinovia chovať dospelejšie, ale čo sa týka ich milostného života sa chovajú ako na základnej škole. Čo sa týka žánru tu máme vlastne romantické anime a keď poriadne rozmýšľam nenachádzam nejaký iný žáner, ktorý by tu sedel. Veľká časť sa odohráva v ubytovni či hoteli, ktorý vlastní Ichirou a situácie, ktorým budeme čeliť sú absolútne generické (bežné), ktoré sa dajú vidieť v každom inom romantickom anime. Nápadov je tu naozaj veľa, lebo obaja zbožňujú mangu a venujú sa jej vytváraniu, ale je to tu použité len na začiatku. Potom tu máme "žihadlo", ktoré sa zasa vyskytuje asi v dvoch dieloch vôbec sa s tým nepracuje. Potom tu máme ďalšiu možnosť na drámu, alebo zápletku to sú súrodenci hlavného hrdinu a zas sa tu niečo načrtne len v jednom diely inak sú obyčajné krovie. Zápletka s rodičmi hlavnej hrdinky Shiori je zaujímavá, ale je tam naozaj slabý tlak na Shiori, aby sa to dalo považovať za nejakú pridanú hodnotu. Shiori u mňa zas má jednu veľmi výraznú chybu ona je doslova absolútne bezchybnou ženou, lebo sa chová tak ako by sa žena mala v každej situácii chovať a tým nemyslím, že sa chová stále správne, ale je to až tak nalinkované, že je jasné čo spraví. Prvých päť dielov mi ušlo ako voda a tieto diely boli naozaj dobré, ale potom spadneme do absolútneho priemeru až jemného podpriemeru v konkurencii iných romantických počinov, že som nakoniec už nemohol inak ako trocha zvoziť toto anime, lebo vlastne sa tu nič významné nedeje a ani naši hrdinovia sa nikam neposúvajú v romantike, lebo sa chovajú stále presne rovnako. Neskôr to s tými jeho súrodencami dokonca pôsobí ako ideálna, nalinkovaná, bezproblémová rodina a divák podľa mňa potrebuje viac, aby sa bavil. ()

Reklama

Galerie (450)

Reklama

Reklama