Reklama

Reklama

Randál

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

S rodinou se přestěhuje do domu, kde vyrůstal, a začne vyšetřovat nehodu v místní továrně, ve které pracoval jeho otec. A na povrch brzy vyplují temná rodinná tajemství. (Netflix)

Recenze (8)

Harpy odpad!

všechny recenze uživatele

Chujovina na entu. Neznášam, keď sa niečo tvári ako rádoby mysteriózny, trochu umelecký film, čo ponúkne niečo  zaujímavé  a rozprúdi v divákovi neistotu - no zároveň záujem....toto bol čistý odpad a jediné, čo to vo mne rozprúdilo je trávenie a chuť vylučovat...tento odpad z hlavy. Zabitý čas...hlavná postava vrcholne nesympatická a ostatné tak isto nič moc. Príbeh 0, originalita 0, herci -0, prostredie 2, hudba 1, vtip 0, napätie -0. Nemalo to absolútne nič čo by vôbec stálo za zmienku. Je toľko dobrých/lepších filmov. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Bol to veľký randál, len ho nebolo počuť a to som si pre istotu dvakrát vytrel uši. Malý náznak záhady tu bol, potom prišlo niečo s halucináciami, film mieša témy a repliky ako dadaisti, no a v závere nepríde žiadne vyvrcholenie. A bez vyvrcholenia vieme, že to nie je ono. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Randál je hodně zvláštní film. Na první pohled. Na ten druhý, to je jiná písnička. Skvělé drama říznuté mystery, které vás na konci nechá s pocitem, který není příjemný. Film skvěle kombinuje rodinnou tragédii v minulosti, s přítomností po návratu do rodného domu. A přestože je první hodina vyplněna budující nepříjemnou atmosféru, zda v tom není něco víc než jenom přepracovost způsobující přecitlivělost, v kombinaci s návratem místa traumatu s malým dítětem, ale opakující se rodinné psychické prokletí. Ale jak přijde zbytek stopáže, všechno je tak hutné a já byla stále nejistější, jestli se to náhodou nebude opakovat. Možná proto je konec tak drsný a já odešla dost nejistá. Což neberu jako chybu filmu, protože to je ta nejděsivější část, ty některé otázky, s důrazem na slova "správné otázky", na které film neodpoví. A každý si na ně musí odpovědět sám. A to je ta děsivá část. Ten poslední záběr filmu... ***** Místní hodnocení chápu a dává smysl. Asi dost lidí od filmu čekalo něco jiného. Já byla spokojená. Jenom mi vadil jeden drobný detail. Film se místy snaží tvářit jako artové drama s přesahem, ale nejsem si jistá, zda to fungovalo tak, jak měli tvůrci v plánu. Bylo to tak na 80%, protože tam bylo málo záběrů (a celkově práce s kamerou), které by tomu odpovídaly. A těch vložených pasáží ve vodě mohlo být víc, protože ty byly fakt vztahující. Jinak by to bylo jasných pět hvězd, takhle nemůžu jinak ... 4,5/5. ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Influencer, mimino  a začínající cateringařka (nevím jak se skloňuje ženská co dělá do cateringu) se stěhují do dědova baráku jelikož on je dementní a jde do domova důchodců. Jednou jich děda navštíví a oni ho vrací zpět po cestě narazí na továrnu kde dříve dělal a on chce po synovi, aby něco  prošetřil. Ten prošetřuje továrnu kde zemřelo několik lidí a vedení to hodilo na toho otce došlo tam i k úniku něčeho do vody to se dostalo do té vesnice a lidi se pak s tím otcem přestali bavit.  Tohle vše je , ale nepodstatné jelikož ten děda měl ženskou co se chtěla utopit i s děckem děda zachránil to děcko ji ne a chtěl po něm, aby našel její tělo (proč mu to neřekl je záhadou na , kterou neznáme odpověď asi ji nezná ani režisér). Syn mezitím málem zabije kámoše.  Tak, že  v baráku je díra s vodou kde se dá dostat do toho rybníka syn se tam dostane a vidí tu mrtvolu (nebo to byla taky vidina nevíme) a otec ho zachrání skočí tam za ním i ta cateringařka otec zachrání i ji máme happyend. 0 procent jako thriller to selhává jako drama je to nudné. ()

Matros 

všechny recenze uživatele

Náznaky atmosféry a pocit, že z toho by fakt mohlo vypadnout něco zajímavého se po polovině změnil v ,,nechápu proč tohle vzniklo a nevidím jediný důvod proč by se na to měl kdokoliv dívat". ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Príbeh sa postupne buduje, ale záverečné vyvrcholenie je vágne a neudrie vás do tváre. Riešenie (rodinnej) záhady z minulosti a vysporiadanie sa s rodičovskou depresiou (zo strany otca) po narodení bábätka má spoločné body len v niektorých častiach filmu. Herecky miestami spíš trochu podpriemer. P.S.: Sallie Harmsen si drží formu. Osobné hodnotenie: 60% (**) ()

Reklama

Reklama