Reklama

Reklama

VOD (1)

Čtyři Američanky asijského původu se vydávají na jedinečné mezinárodní dobrodružství. Vydávají se na bláznivou cestu za poznáním identity a sebepoznáním a při hledání svých kořenů učiní překvapivá a nečekaná odhalení. (Bontonfilm)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (9)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Plusy: nečekaně vtipná parta čtyř asiatek, kde každá je svá a zábavná, ulítlé hlášky a mega cringe scény, takže něco pro mě, místy dost nečekané sekvence a netradiční zábava. Mínusy: klasický příběh vedoucí ke kolizi a závěrečnému happyendu s doslova nulovou inovací či obzvláštněním šablony, ne film pro každého, nic intelektuálního ani převratného to určitě není. Výsledek? Jak pro koho dobrý či špatný film, takže s doporučením jsem opatrný, ale místy jsem se vlastně dost nasmál, a to i přes obyčejnou béčkovou výpravu v rámci filmu jako celku. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

Po dlhsej dobe komedia, ktora dokaze rozosmiat. Sexualne narazky ci vulgarizmy mozu niekoho odradit, ale mne tento styl humoru pripomenul ked komediam vladlo duo Rogen/Goldberg. Skoda ze pribehovo to ide presne podla sablony, ale odohrava sa to v neopozeranych Cinskych realiach a navyse je ustredna stvorica hrdiniek sympaticka a hlavne vtipna. ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Komediálna jednohubka, ktorá miestami pôsobí zábavne, miestami spíš trápne. Škoda, že chémia medzi postavami v niektorých scénach nie je tá najlepšia. Nenáročný režisérsky debut Adele Lim, ktorý mal viac potenciálu, ako samotný výsledok ukazuje. P.S.: Obraz tetovania, nachádzajúca nad pohlavným organom slečny, vám ešte nejakú dobu zostane v pamäti. Osobné hodnotenie: 73% (***) ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Celkom nerozumiem takým nízkym hodnoteniam. Je to bláznivé, dakedy cez čiaru, ale vo všetkých aspektoch to funguje. Ak máte radi bláznivé komédie tak Joy Ride spĺňa všetky atribúty. Hlavne štvorica aziatiek je úplne skvelý ťah na bránku. Tradičná schéma ale v neokukanom háve. A hlavne s množstvom WTF momentov, ktoré ale pobavia. Tá dynamika celého príbehu ma bavila, aj keď sa to ku koncu nevyhne úplne pátosu a niektorým zbytočným vtipom. Možno stojí za zamyslenie fakt, že všetky charaktery sú dobre načrtnuté a zahrané a že vážnejšia - vyspelejšia rovina by z toho mohla spraviť kultovku. Ale Adele Lim o takéto niečo vôbec nešlo, takže v zásade je to zbytočné zamyslenie. Príjemná blbina u ktorej by som sa nebránil ani pokračovaniu. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Až taká radostná jazda to nebola, hoci sa dá povedať, že nejaké tie vtipné momenty sa tú v žltom aglomeráte aj našlo. Len škoda, že to chytilo tie moderné americké nuansy, ktoré musia byť súčasťou každej komédie, inak bude vraj nevtipná. To znamená donekonečna fakujúce husté ženy, no a potom typická presexualizácia. Čo sa týka hereckého obsadenia, tak do parku by som šiel maximálne s Ashley Park, zvyšok potrebuje ešte trocha evolúcie. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (16)

  • Natáčanie prebiehalo v Britskej Kolumbii počas celého roka 2021, hlavne vo Vancouveri (Kanada). (Arsenal83)
  • Ashley Park je stejně jako její postava korejského původu, ačkoli její postava Audrey to zjistí až v dějovém zvratu filmu. A Park sdílí své skutečné příjmení s příjmením rodné matky své postavy. (Johnny.ARN)
  • Režisérka Adele Lim uvedla, že scéna s tetováním genitálií Kat (Stephanie Hsu) byla inspirována její kamarádkou, která byla na vysoké škole úplná zrůda. Bála se, že jí produkční společnost řekne: „Sakra, ne!“ Ale řekla, že když pracujete se společností Setha Rogena, jejich reakce je: „Sakra, ano!“ (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama