Reklama

Reklama

Tarzan's Three Challenges

Obsahy(1)

Ve svém druhém dobrodružství se Jock Mahoney v roli Tarzana přesouvá z Afriky do Thajska, kde má chránit mladého korunního prince.
Thajský duchovní vůdce Tarim umírá, za nástupce již byl určen jeho syn Kashi, vychovávaný v dalekém klášteře. Tarimův bratr Khan chce ale třeba i násilím prosadit na trůn svého potomka. Tarzan je v klášteře mnichy podroben trojí zkoušce dovedností, síly a chytrosti. Teprve po úspěšném absolvování bude smět doprovodit Kashiho na dlouhé cestě z kláštera do královského města, na které jim půjde o život. (dopitak)

(více)

Recenze (2)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Oproti Tarzanovi v Indii pád ze šestého patra na beton. Robert Day nevařil ani z vody, i ta došla. Zlí jazykové tvrdí, že Jock Mahoney byl během celého natáčení nemocný, jeho hmotnost výrazně kolísala a každý záběr tak ukazuje jinak silného Tarzana. A děj? Jede se podle už vyzkoušené šablony z Indie, Tarzan tentokrát skáče s padákem (ve filmu je ale vidět jen z dálky), je násilně importován do cizí země, kde o něm ovšem už slyšeli, a má tu i kamarády, které potkal v Africe... Samotná zápletka je tak stupidní, že ji raději nebudu rozebírat, pokud byste se totiž přes všechno rozhodli film vidět, ještě bych to prozrazením zhoršil. Tarzan ano, ale tenhle díl NE! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Co si budeme povídat, samotná skutečnost, že se Tarzan přesunul do Indie, je pořádná ptákovina, ale spojit ho ještě s buddhistickou vírou, to už je skutečně dost ujeté. Hodnotím to v rámci série jako hodně špatné, i když ne jako nejhorší. Jock Mahoney se mi na první pohled jako Tarzan nelíbil, ale vlastně je dobrý. ()

Reklama

Galerie (4)

Reklama

Reklama