Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Starostka Jahnsová se při hledání nového šerifa dostane do sporu s Bernardem. Juliette uzavře dohodu, aby zajistila provoz generátoru. (Apple TV+)

Recenze (30)

Lenka.Vilka

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ok, první dva díly byly propojený celek, ale tohle? To byl úplně jiný level! Kvůli opravě generátoru je třeba ho na chvíli vypnout. Když to bude Jules dovoleno, bude teda dělat toho šerifa. Ale ta důležitější věc je jinde. Čeho se mají lidé bát víc podle toho, kdo jsou? Že se nepodaří generátor potom náhodit a všichni umřou? Nebo se nepodaří generátor potom nahodit a neumře nikdo? Stále skvělé tajemné a bravurně zahrané. Ta setina vteřiny během nahození proudu? Ok! Nejvtipnější na tom je to, že právě tenhle díl by šel klidně napasovat do deseti minut nebo tři minut vyprávění. Tak proč jsem u toho byla napnutá jako kšandy a jinak bych to nechtěla? Bravo  :) ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi dobre vystavana epizoda. Od pomaleho rozjazdu a postavenia sa celom neznamemu, cez 'PREBLIKNUTIE', ktore videlo mnoho oci, a zrejme neostane tajomstvom dlho, az po skvelu napinavu dramu opravy generatora. Toto je jedna z najdolezitejsich veci, ktoru od filmov cakam. Budovanie a potom fungovanie ATMOSFERY. Ta ma totiz vplyv na divakov a ich vtiahnutie do deja. Maloktori tvorcovia to dokazu. Toto je ten pripad. Velmi slusne, kusok od pathviezdia. 85% ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sice zdržovací epizoda, ale něco se tam alespoň děje. Dost mě ale hnulo žlučí to “probliknutí”, které je v rozporu s tím co bylo minule… také povinná diverzita (jakmile je někde skupinka, má každý své místo (aby to bylo hezky rozmanitý) a na závěr ta komedie s nekompetentníma machanikama… že jim to už dávno nebouchlo :) ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No a je to tady... Přišlo to rychleji než jsem čekal, ale co se dá dělat. Ale vezmu to jinak - v minulém díle byl nalezen neznámý tajemný předmět (ruční kamera) a automaticky jsem čekal, že se okolo něj bude točit další díl, když má stopáž přes hodinu. A víte co? Samozřejmě že netočí! Místo toho se tu celou hodinu opravuje generátor, samozřejmě co nejakčněji a se spoustou entusiasmu, aby to působilo epicky a nikdo nepoznal, že je to jen nudná a zbytečná vata. A jelikož by to oprava generátoru i v tomhle podání na tu hodinu opravdu nedotáhla, nechybí tu samozřejmě nějaké ty klišé vztahy a zvraty, třeba když hlavní hrdinka málem umře, ale nakonec ji tým jen tak tak zachrání a má to happy end. Snad jediné, co mi tu přijde zajímavé a neotřelé, je fakt, že v každé epizodě umře jedna důležitá postava. To jsem fakt ještě nikde neviděl a líbí se mi to, jen tu těch důležitých postav už moc nezbývá, takže buď se tu budou s každým dalším dílem kumulovat nové a nové, nebo se to ubere originální cestou, která může i nemusí dopadnout dobře. Rád bych řekl, že uvidím, ale jestli i další epizody budou takové, tak k tomu asi ani nedojde... 2* ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Drrrramatické momenty při opravě generátoru, společně s náznaky nekompromisní zlovůle, která drží Silo pod palcem. I když se z toho nejspíš vyklube trochu naivní podobenství s dnešní dobou lží a manipulace a s bigbrotherovskou touhou megahlavounů ovládat ovce, dívá se na to velmi dobře. Pro klaustrofobiky stejně obohacující zážitek, jako exkurze do konzerváren, pro sardinky. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Pokud by Julie (Rebecca Ferguson) stříkala vodu na rozžhavený poklop o několika set stupních, tak by se ve skutečnosti popálila o vodu padající na ni zpět. V nádraži by se poté voda uvařila. (Dvorik)

Reklama

Reklama