Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Juliette se snaží získat si důvěru zástupce Marnese, když společně odhalují pravdu o nedávných tragédiích. (Apple TV+)

Recenze (16)

MIMI.kry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti slaboučké minulé epizodě, kde mechanici a dělňasi nudně makali a byl jasný potlesk nad úspěšně provedenou prací na závěr,  je tahle sic o dost procent méně ceněná epizoda alespoň o něčem. Napínavá, správně atmosferická a teprve nyní mi to pátrání po tajemství sila a záhadných vraždách chytlo. Těším se na další epizodu, snad nezklame. ()

Ronkar 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Episoda je primárně zaměřená na Juliet, její minulost a seznamování s novým prostředím a lidmi coby šerif. Pár věcí v pozadí se hnulo vpřed, takže pocit, že bychom šlapali vodu nemám. Přesto působí epizoda místy pomaleji než přechozí. Ale chápu, že je nutné budovat i pozadí charakterů. V minulosti Julliet toho bude určitě ještě víc. V pohodě, ačkoli mi tu přec jen chyběl nějaký zajímavější moment, ať už v lince mystery nebo emoční. Kvalitu si to ale pořád drží dobrou - hlavně kvůli hercům. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zaver to trosku s odhaleniami i novou postavou na scene dobehol, ale ani dovtedy to nebolo uplne hluche. Zistili sme, preco nova serifka inklinovala k praci mechanika a vyjavilo sa cosi o jej vztahu s otcom. Ta sa zatial na novom fleku rozkukava. Typek vysedavajuci v jedalni, zrejme nebude z tych, co videli "preblikunutie" za oknom/obrazovkou. Co ma trochu zaraza, ze tuto liniu zatial nechali kompletne bez odozvy, akoby si vsetci povedali, ze sa im to len zdalo. Ak teda nejde o liniu s nocnym navstevnikom jedalne, co podla jeho spravania tak moc zatial nevyzera. 70% Mierny nadpriemer. Snad bude dalsia cast vyraznejsia. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z Rebeccy, resp. Juliette je šerifka a toto je presne poloha, ktorá jej sedí, ale aj parádne sekne. Nič proti jej schopnostiam opravovať v montérkach zložité mechanizmy v sile, možno sa toho ešte znova dočkáme. Každopádne zo seriálu sa stáva tak trochu neo-noir detektívka a snáď sa vraždy prepoja aj na to potencionálne spiknutie v pozadí. Len na vyššie hodnotenie mi tu čas zaberala retrospektívna línia. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl, kdyby se neodehrál, tak by nikdo z diváků prakticky o nic nepřišel. K vidění je jen kamarádíčkování se hlavní hrdinky se starochem a spousta flash backů, které minimálně prozatím postrádají v ději nějaké opodstatnění a plní pouze efekt protahování děje. Dojem zachránil až zdařilý závěrečný cliffhanger, které tomuto seriálu skvěle jdou. [65 %] ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama