Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Během vyšetřování odhalí Juliette znepokojivá tajemství o někom, o kom si myslela, že ho zná. (Apple TV+)

Recenze (15)

WolfIssen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl se jako první absolutně rozchází s knihou. Nevím, proč to tvůrci dělají, ale už od první epizody vidíme nesrovnalosti, které s každým dalším dílem přibývají. Zástupce šerifa Marnes nebyl v knize zabit, ale spáchal sebevraždu, Walker v knize není žena a Bernard není vysoký a štíhlý, ale malý a tlustý. Ikdyž jde o detaily, tak tento díl detail rozhodně není, v knize se nic z tohoto dílu nenachází a už vůbec ne relikvie v podobě hračky nebo Georgův podzemní úkryt, či jeho bývalá přítelkyně, která dá Jules starý časopis... ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Názov neklame, vážne je to o jednej relikvii, ale nakoniec aj o viacerých a je to ešte komplikovanejšie, je to aj o kšeftovaní s relikviami, niekoľkých podrazoch a pravých motiváciách postáv v minulosti. Tá relikvia, ktorú drží Juliette na konci epizódy v rukách, diváka asi neodrovná, na rozdiel od hlavnej hrdinky, ale to, že ju pri jej prezeraní "niekto" sleduje, už áno. Čiže epizóda má aj kvalitný cliffhanger. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Serifka sa na konci predoslej epizody rozhodla vyuzit "relikviu" (davkovac cukrikov PEZ :) ) na rozvirenie vod. Dve tretiny epizody teda spolu s pridelenym - puntickarskym partakom pobehuje po sile a oslovuje zainteresovanych. Priznam, ze nie zrovna zaujimava cast. Ale zaplnia sa niektore medzierky tym, ako sa prelinaju spomienky z mileneckeho vztahu s typkom kladucim "hereticke" otazky. Vsetko to vsak dospeje k vybornemu  zaveru - k obdrzaniu NAJNEBEZPECNEJSEJ veci...teda od vynajdenia knihtlace. V zavere sa dozvieme presne to, co mnohym z nas napadlo v prvych minutach serialu. Nastastie nas tym napinali "len" po koniec 6-teho dielu. :) Napriek slusnej atmosfere v poslednych 4roch minutach nemozem ignorovat fakt slabsich uvodnych dvoch tretin. 75% No co? Pride nocny navstevnik a zadusi "iskru" v zarodku? Kedze nas cakaju este 4 epizody, urcite nie hned. :) ()

Ronkar 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po předchozí ne úplně vydařené episodě jsem měl obavu, že to půjde s kvalitou dolů, ale tento díl vše napravil a vrátil Silo do správných kolejí. Takhle to má vypadat. Detektivní pátrání, budování charakterů, emotivní momenty, a dílčí odhalené záhady. Nové tajemné záhady. A pak je tu ta výborná finální tečka. Vypadá to, že od tohoto momentu začne přituhovat. Společně s pilotními díly zatím nejlepší kousek do skládačky. Btw, Rebecca Ferguson mě neustále překvapuje svým výkonem. Zvládá tu roli perfektně. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Flashbacky jsou tentokrát trochu otravné. Zvlášť, když díky nim dostává víc prostoru utrápenost Juliette nad smrtí milence. Trochu to překlápí dosavadní dění na úroveň tuctové soap opery. Pozitivem zatím zůstává každá scéna Tima Robbinse. Ale pak je zde i velmi dojemná scéna prohlížení knihy. To "odhaleníčko", které přišlo hned poté, na mě ale moc  nezafungovalo...nebudu spoilerovat, ale když se něco tváří jako konspirace a ukáže se, že je... . Přesto jsem spokojený. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama