Reklama

Reklama

Ahoj, strejdo doktore!

(seriál)
Německo, (1994–2000), 65 h 47 min (Minutáž: 47–96 min)

Hrají:

Ulrich Reinthaller, Ulrich Matschoss, Heike Jonca, Ralf Lindermann, Walter Schultheiß, Heike Schroetter, Joost Siedhoff, Eva Maria Bauer (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(81)

Obsahy(1)

Dětský chirurg Markus Kampmann (Ulrich Reinthaller) se vrací z USA do své domoviny v Německu do Heidelbergu poté, co mu dětský pacient zemřel během operace. I když je Markus zpočátku odhodlán, že už nikdy nebude pracovat jako chirurg, profesor Hermann Lüders (Ulrich Matschoss), nejlepší přítel jeho otce Alberta, mu nabídne práci na jeho dětské klinice, kterou se nakonec rozhodne přijmout. Ve své práci hlavního lékaře se nyní musí Markus zabývat nejtěžšími lékařskými případy, které však obvykle jako správný lékař vyřeší. Rychle uspěje v získávání důvěry svých pacientů, což je přínosem pro jeho práci. Seriál ukazuje, že dětská oddělení nemusí být jen strašidelným místem pro děti a že prostředí, v jakém se léčí, a chování personálu vůči dětem je důležité pro jejich uzdravování. (Drahocam)

(více)

Recenze (20)

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Ahoj, strejdo doktore, jak se máš, ty idiote? Ale, co ti budu povídat, zas to stálo za velký scheiße. Tak proč o tom nenatočíš seriál, lidi by to mohlo zajímat. Dobrej nápad, ale jak to nazveme? Nějak debilně, aby to všechny přilákalo. Tak jo, jdeme na to! Ahóóój, strejdo doktore. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Za ty začátky Astrid M. Fünderich, která se objevovala nepravidelně od 2. do 5. série jako sestra Ina. Jen je škoda, že se minula s Hansem Werner Meyerem v Alex lernt lachen, bylo by je zajímavé vidět pohromadě ještě před Die Cleveren. Jinak je seriál celkově horší Für alle Fälle Stefanie. ()

BuryGol 

všechny recenze uživatele

Ahoj strejdo doktore, budeš na mě zase sahat? Hroznej seriál, hrozný obsazení a hrozný vlastně všechno. 1* to má jen a jen proto, že existujou i horší magořiny. ()

Merggie 

všechny recenze uživatele

Buď je každý lekár v Nemecku taký dokonalý alebo sa tieto seriály točia účelovo do programu Snívajte s našou poliklinikou...Naivný seriál na unavené popoludnie, ktorý do seba občas niečo mal. Za to niečo aspoň hviezdička. O 30 rokov možno pridám ďalšie štyri. ()

Meow86 

všechny recenze uživatele

Za mých dětských let u nás doma německé seriály dost frčely, tudíž vím, o co tu běží. Ale nevědět to, tak si pod tímto názvem představuji nějaké Deutscher Klassik-Porno aus den 90ern. "Ahoj, já jsem strejda Helmut, opravář komínů." ()

Vojta-B odpad!

všechny recenze uživatele

je to německé, je to o doktorovi....je to neměcké. navíc ten název mi přijde dost pedofilní...strejda doktor? ale no tak ()

lukaskon1 odpad!

všechny recenze uživatele

Podle názvu bych tipoval, že je to o pedofilovi ale kdepak, je to snad ještě horší. Německý doktorský seriál jakých jsou desítky a není mezi nimi žádný větší rozdíl. Vždy jde o sračku, kterou nikdo normální nemůže sledovat. Mám pocit, že Německá seriálová tvorba je na tom hůře než ta naše a to už je co říci. ()

Drahocam 

všechny recenze uživatele

Moje hodnocení se odvíjí od vzpomínek, kdy jsem už jako malá byla věčně v nemocnicí a díky tomuto seriálu jsem přestala mít hrůzu z doktorů.... Docela bych to chtěla ještě vidět dabované do češtiny jako tenkrát... ()

Reklama

Reklama