Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jo miluje trable. Vloupala se do firmy otce a zavirovala celou počítačovou sít. Ani ve škole, kam byla poslána za trest ihned zpět, si nedala pokoj. Nemohla vědět, že virus Mangler, který vložila do školního počítače, je ztělesněním Zla. Dějí se nepochopitelné věci a studenti i učitelé jsou vražděni těmi nejbizarnějšími způsoby. Kamerový systém hledá další oběť. A Mangler si ji už vybral. Jmenuje se Jo. (Magic Box)

(více)

Recenze (20)

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu nechápu, co tahle sračka má společného s názvem The MANGLER? Zhola nic. Jak víme, THE MANGLER je MANDL. Ve filmu z roku 1995 jsme ho viděli, ve filmu z roku 2005 jsme ho viděli alespoň z části......ale tady..... to si snad dělali srandu? Názvem Mandgler pojmenovali virus v počítači. S předlohou to nemělo nic společného, navíc otřesné herecké výkony, ty holky byly vyloženě hnusné tlamy a ke všemu nebyla vidět ani jedna vražda, takže dětem přístupno. Prostě a jasně - hrozný SHIT! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tento film je jasným důkazem toho, že parazitování na cizím jméně a slávě se ne vždy může vyplatit. Tvůrci tohoto dle svých vlastních slov „volného pokračování“ filmu Děs v prádelně (1995) tvrdě narazili nejen co se kritiků a diváků týče, ale především následně čelili i několika soudním žalobám. Většina lidí jejich film prostě označila za nejhorší brak a myslím si, že zcela po právu. Nejenže s původním filmem či snad samotnou povídkou Stephena Kinga to nemá absolutně nic společného (kromě použitého názvu), ale jako celek tento kousek dopadl katastrofálně téměř po všech stránkách a nějaká pozitivita bychom tu hledali jen opravdu velmi těžko.   Já patřím mezi ty, kteří ani první The Mangler nepovažují za nějakou kultovní záležitost, ale lepší průměr – nicméně první polovina filmu (dvě nechutné scény s mandlováním a následným skládáním těl) a samotná myšlenka o posedlém vraždícím mandlu se mi líbily. Tady je to spíše jen céčková teen vyvražďovačka, kterou nemá na svědomí vrah v nějaké masce, nýbrž počítačový virus. I na to bych možná dokázal přistoupit, jen kdyby se tvůrcům povedlo natočit alespoň pár scén, které by měly dobrou atmosféru a slušné vraždy (gore). Ničeho z toho se tu však nedočkáme. Většina mordů se odehraje mimo záběr kamery, krev je tu opravdovou vzácností, většina postav je krajně nesympatických (i když představitelka Emily měla nějaké to charisma), hromada nudných dialogů a nelogických scén samozřejmě nesmí chybět.   Lance Henriksen svou slibnou kariéru postupně zabíjí figurováním v podobných paskvilech – jejichž počet je už neskutečný. Jasně, on tu byl hlavně coby další velké lákadlo (vedle samotného názvu), ale moc prostoru tu nedostal. Jeho osud byl taky poněkud úsměvný – stejně jako vytrysknutí mléčné tekutiny z úst (to měl být odkaz na Vetřelce…?). Zbytek hereckých výkonů byl spíše na úrovni ochotníků. No prostě, tenhle film se nepovedl a svým způsobem jde o naprostou zbytečnost, kterou je lepší minout zcela bez povšimnutí. 20% ()

oLí odpad!

všechny recenze uživatele

I hodina prosezená na toaletě s pořádným průjmem by byla snesitelnější než tahle krávovina. 8% [červenec 2006] ()

Hadža odpad!

všechny recenze uživatele

Nestastnou nahodou jsem se dostal ke shlednuti tohoto veledila,jelikoz jsem ocekaval pokracovani Desu v pradelne(1995),tak jsem cekal do pulnoci ,posilen dvema kavami ,jak se monstrozni masiny pusti do dalsich nestastnych obeti v krvalacne mandlovne.No nevydrzel jsem to bohudik cele,ale pokus autoru o nalakani divaka na nazev opet vysel!;) ()

Nach odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z nejhorších hororů, které jsem kdy viděl. Má otřesné snad vše, co film může mít. Bylo mi jasné, že pokračování už tak průměrného filmu - Děs v prádelně podle povídky Stephena Kinga - nebude nějak valně dobré, ale výsledek se mnou naprosto otřásl. Film nemá s Děsem v prádelně už vůbec co dělat, a to i přes skutečnost, že se jedná o jeho volné pokračování. Děsivé záběry či lekačky zde nenajdete a pokud se schyluje k vraždě, kamera se nesmyslně otáčí úplně mimo, aby jste se snad nezalekli případné krve (které je zde stejně přemálo) či si jen domysleli, jak ona hrůzná smrt vlastně vypadá. A závěrečné rozuzlení je takovou zkaženou třešničkou na dortu, která má vyznít hororově, ale já se u ní řezal smíchy jako u nějaké béčkové komedie. Ne, takhle by horory podle mého neměly v žádném případě vypadat. A pokud někdy někde uvidím jen název Mangler 2, vyhnu se mu velkým obloukem. ()

-Bomba- 

všechny recenze uživatele

Co k tomu říct, je to prostě shit. Není žádný důvod, proč to vidět znovu, ba ani poprvé. Pořád jsem myslel, že bych tomu dal dvě hvězdičky ale najednou jsem ke konci uslyšel naprosto zprzněnou písničku Dragula od Roba Zombieho. A to neměli dělat :). ()

Anticque 

všechny recenze uživatele

Film podle předlohy Stephena Kinga??? Podle předlohy to sice mohlo být, ale horší zpracování filmu jsem dlouho neviděl. Na to, že film je natočen v roce 2001 má horší efekty, než měli filmy v roce 1970 a podobně. I u nějaký pohádky bych se bál víc než u Manglera. Kniha mohla být dobrá, příběh o počítačovém viru, který po spuštění ovládne školní počítačoví a kamerový systém a zabijí všechny co se mu postaví do cesty, to dávalo naději na slušnou podívanou, ale nečekal jsem výsledek tohoto typu. Chápu, že to nemělo asi být natočeno jako tradiční hrozivé horrory, kde létají nohy, ruce a spousta krve, ale špetka tohohle by tu neuškodila. Jak může milovníka horrorů potěšit fakt, že ve filmu místo krve létají velké nůžky na větvě nebo co to bylo, nějaký ženský váleček na prádlo skřípne vlasy a urve jí to hlavu nebo co, žádný efekt. Žádná akce, nuda od začátku až do konce. Kdyby byl film z roku 1970, řekl bych ,, jo v pohodě, ale v roce 2001, kdy tu vládne počítačová technika, by měli přeci jen filmy obsahovat lepší efekty, lepší atmosféru, lepší hudbu a lepšího režiséra... ()

lskala 

všechny recenze uživatele

Tohle je "chujovina" největší! Jedinou hvězdičku dávám za Lance Henriksena. Ikdyž se divím, do čeho je schopen se nechat obsadit... Ruce i oči pryč!!! 20% - 1* ()

NICOX odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle film sem viděla asi před 2 nebo 3 lety. Ale zaryl se mi do paměti jako to naprosto nejhorší co sem kdy (doposud) viděla. Ti co tomu dali nějakou hvězdičku, tak to mohlo být jen za to, že to brali jako komedii (a vtipnejch scén tam bylo fakt hodně, ale ne úmyslně). Já se šla ale dívat na horor!!! Fakt naprostá hrůza. Ruce pryč..!! 5 % ()

beso74 odpad!

všechny recenze uživatele

Na mieste režiséra si po tomto filmárskom po(zlo)čine preštudujem návod ako úspešne zvládnuť základy harakiri. S jeho schopnosťou pobabrať čo sa len dá by asi bola nádej, že sa ho svet zbaví raz a navždy aj tak len úplne mizivá. ()

bobin odpad!

všechny recenze uživatele

Už začátek Vás bude nudit, pak si uvaříte kávu,....stále se nic neděje, tak si dáte kotel. A pak ještě jeden a další. Jedině tak se tahle pomatenost dá přežít. Zoufalá tupá nuda !. ()

Raz2 odpad!

všechny recenze uživatele

Měl jsem tu pochybnou čest vidět závěr tohoto "filmu" včera v hospodě. Měl jsem v sobě pěkných pár piv a i tak jsem poznal, že je to nehorázná s*ačka. Scéna, kdy hlavní hrdinka asi 3 minuty pořád někam jde, to bylo fakt moc. Banálnější dialogy jsem fakt neslyšel, autor jako kdyby opisoval z encyklopedie klišé. Jestli za tuhle práci dostal někdo zaplaceno, je to vážně ostuda. Tomu už se nešlo ani smát. ()

Beawish

všechny recenze uživatele

Hele, jděte do toho. Zákeřný počítačový program napadne budovu školy. Celou. A pohled na zavirované zahradnické nůžky, invalidní vozík (pozor, nikoliv elektrický) či požární sekeru je prostě boží. To vše komentované rádobyodbornou mluvou ve stylu "přes můj kódovaný fajrvól se na mý ájsíkjů nedostane ani efbíáj" a podtržené ochotnickými výkony neherců... Tenhle film se snad ani nedá hodnotit. ()

bernau84 odpad!

všechny recenze uživatele

fuj fuj fujfuj tvůrci se asi vyloženě bavili jak je vidět při titulkách... ne tak já ! hnusná hlavní hrdinka se dá přežít , absence děje nebo snad zápletky taky, odporná kamera a scénář snad taky ano... ale jak se PROBOHA může Lance Henriksen pohybovat pomocí drátů? co to je za kravinu? horor? ztuha... u toho by se snad nemohl bát nikdo!!! hnus!!! pakliže je něco odpad tak toto... nepobírám že tohle neni ani v 200 nejhorších filmů kam 100procentně patří ale plumb fiction (vcelku hloupý film ale snad se i jednou zasmějete) je na 4 místě.... PS : tohle je jediná kazeta kterou sem si koupil v originále a pak přetočil.... ()

shinys odpad!

všechny recenze uživatele

Marně přemýšlím, co mně donutilo tuhle úděsnou krávovinu dokoukat do konce. Snad jsem čekal, že se konečně NĚCO stane. Nestalo!!! Konec mě teda opravdu nadzvedl, a to když to tupý hovádko režisér vykradl vetřelce a dal tam Bishopa ovládaného virem i s bílou "krví" co mu po změření teploty řeznickým nožem, cáká z pusy. Tohle opravdu neměl Lance Henriksen zapotřebí. Humus ()

Reklama

Reklama