Reklama

Reklama

Epizody(7)

Obsahy(1)

Seriál Jsem panna od vizionářského filmaře Bootse Rileyho (Sorry to Bother You) je projížďka dospíváním Cootieho, 13 stop vysokého mladého černocha z Oaklandu, CA v Kalifornii. Cootie vyrostl skrytý a brzy poprvé zažije krásu a rozpory světa. Navazuje přátelství, nachází lásku, pohybuje se v nepříjemných situacích a setkává se se svým idolem, skutečným superhrdinou jménem Hrdina. (Prime Video)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (3)

bonovox 

všechny recenze uživatele

Malo to silný potenciál čo sa týka námetu ale za mňa sa výsledný efekt až tak nedostavil. Čakal som viacej humoru či absurdity. 60% ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

osobitá, ujetá, nápaditá, surrealistická, satirická, komediálně dramatická coming of age série se špetkou fantasy a sci-fi, která se velmi těžko popisuje, nicméně pokud jí dá divák šanci odmění se mu kupou bizarních postaviček, nápadů a událostí, které sice ne vždycky fungují na sto procent, ale dohromady tvoří celek, který stojí za vidění. Už svou prvotinou Sorry to bother you Riley ukázal, že je trochu někde jinde a svým teprve druhým autorským výtvorem to jen potvrdil.  Jeden z těch případů, kde plně chápu jak "odpad" tak plnou palbu, protože tady extrémně záleží na naladění diváka. Kdo má rád třeba Gondryho tvorbu, tak k tomuhle bude mít rozhodně blíž...70% ()

Reklama

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Hodně budeš jinde. I'm a Virgo je vážná, ztřešněná, originální a naprosto unikátní směska šíleností, na kterou budete celou dobu zírat s neutuchajícím pocitem surreálna a nebudete si jisti, jestli jste na drogách vy, nebo Boots Riley. Nějaké věci vám možná přijdou myšlenkově nedotažené, ale často si nejspíš ani nebudete jistí, jestli to byl záměr, či ne. Sledujete superhrdinské antikapitalistické drama o dospívání, strachu lidí z neznámého, vlivu médií, propagandě a nerovnostech ve společnosti, jehož děj posouvají naprosto bizarní fantastické zvraty. Fantastické od slova fantazie. 7 dílů mi přišlo málo na to vcítit se do autorovy vize a plně se na ni naladit. Spousta věcí zatím působí moc epizodně, nahodile, nevysvětleně, nevyužitě. Deus ex machina. Takže budu netrpělivě očekávat druhou sezónu, protože ta první se do jejího konce nestihla dostatečně rozjet ani se zařazeným pátým rychlostním stupněm. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama