Reklama

Reklama

Na zahradě zámečku v Charente je brzy ráno zabit úderem do hlavy muž, který se na panství přiženil. Vzal si o mnoho let starší ženu, která si hraje na velkou dámu. Přitom však skrývá temné tajemství... (TV Prima)

Recenze (3)

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Zřejmě poslední Stíny: a nejlepší co se týče českého dabingu.Tentokrát poklona!Hudba nepřeřvávala mluvené slovo.Přesně dosazené české hlasy Francouzům.Srozumitelné.Fakt kvalitka.Scénář tentokrát na hraně mezi krimi a červenou knihovnou.Herečka Pester a její kolega byli sympatičtí.Ale dobré.Sedlo mi to ke kafi a sklence červeného.Tentokrát óbr spokojenost! ()

mac000 

všechny recenze uživatele

Sympatičtí hlavní hrdinové, dobrý (ne příliš složitý) příběh spojený s minulostí - toto spojení ovšem vyjde najevo až v samotném závěru a umožní překvapení co do osoby pachatele... ()

Reklama

NikiVai 

všechny recenze uživatele

Toto je super detektivka pro poklidné nedělní promítání filmů v domově seniorů. A to nemyslím nijak zle. Je to natočené v pomalém tempu, milé dialogy (kromě jedné vedlejší postavy, která se tam mihne na pár minut). Hlavní vyšetřovatelé lidští, ona těhotná, on velmi ohleduplný, ona vdova, on žije s matkou s demencí. No celé je to takové až pohádkově inscenované. Jako pro mě kulisa na pozadí a občas jsem se tou naivitou až bavila, ale cílovku, které se to bude líbit si to najde. Prostě mírumilovná a laskavá kriminálka. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama