Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Soudní psycholožka v zajetí mysli masového vraha. Doktorka Diana Purlow nastupuje do nejdrsnější věznice v USA s očekáváním, že bude moci prostřednictvím svého experimentu pomoct k většímu naplňování spravedlnosti. Její metoda totiž umožňuje nahlédnout do lidské mysli a přinést tak důkazy o vině či nevině vězňů. Nyní se však rozhodla otevřít okno do duše masového vraha Jesse Mowatta. A to neměla dělat! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Vyzera to na prvy pohlad dobre - sudna znalkyna v zajati mysli masoveho vraha. Skoda len, ze to potom sa cele rozpadne, rezisersky, dialogovo, tempo je uplne priserne ......Hopperovi sa cudujem ze do toho vobec siel : 0 % ()

ujec 

všechny recenze uživatele

Zápornejšia postava ako masový vrah Jessie Mowat bol riaditeľ väznice /Denis Hopper/ a kongresman /Jeff Fahey/. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Docela dobře rozjetý napínavý horrorově laděný thriller, s velmi sympatickou hlavní hrdinkou (Dinu já můžu jakkoliv a kdykoliv), sympatickým "záporákem" i záporákem, a několika zajímavými scénami ("pak jí vypadl mozek"), který ale trpí klasickým neduhem filmů s přepálenou stopáží. Někde po hodině a čtvrt tomu začne docházet dech a závěrečná scéna "znovusetkání" je již nedůstojně trapným zakončením, které si film rozhodně nezasloužil. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama