Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V seriáli Joking Apart rozpráva scenárista komédií Mark Taylor o svojom nevydarenom manželstve s Becky Johnsonovou. Becky sa s Markom rozíde, pretože nedokáže brať nič vážne, nemá rád jej priateľov a všetko je preňho len predohrou na dobrý vtip. Rozprávanie je často prerušované Markovým stand-up vystúpením, počas ktorého rozpráva vtipy týkajúce sa aktuálneho príbehu. Robert a Tracey Glazebrookovci sú priatelia Becky, ktorí Markovi pomáhajú vyrovnať sa so situáciou, hoci oni samotní potrebujú pomoc. (matolas)

(více)

Recenze (3)

ReneeS 

všechny recenze uživatele

Vtipné, ale příliš afektované. Zatím hodnotím jen první sérii. Nejsem si jistá jestli se díly zlepšovaly anebo jestli si na jednotlivé postavy a styl humoru člověk prostě zvykl, každopádně poslední díly mě bavily mnohem víc, zvlášť pátý. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Dvanáct epizod je přesně tolik, kolik tenhle chaotickej, afektovanej formát byl kdy schopen unést. Druhá série není o nic slabší. Kdo má rád sitcomy na bázi "na posranýho i hajzl spadne" nebo potrhlý italský/francouzský komedie, ten si zde rozhodně přijde na svý. ()

matolas 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobrá vec z produkcie BBC a z pera Stevena Moffata. V podstate tu opisuje svoj život a svoje rozpadávajúce sa manželstvo - až na to, že tu sa hlavná postava aj ožení aj rozvedie za jeden diel a zvyšok je poskladaný z flashbackov, ale aj z "prítomnosti". Hlavná postava je perfektná zahraná/napísaná a vedľajšie postavy sú správne uletené. Steven Moffat jednoducho vie. ()

Reklama

Reklama