Reklama

Reklama

Alenka v zemi za zrcadlem

(TV film)
  • Česko Alenka za zrcadlem (více)

Obsahy(1)

Sedmiletá Alenka projde zrcadlem a ocitne se v podivném světě, kde všechno je naopak. Když se chce někam dostat, musí jít úplně na jinou stranu a hodně rychle běžet, aby zůstala na místě. Domov zde mají zvláštní postavy: šachové figurky, zdvořilí tlouštíci Tidlidum a Tidliti, mluvící rostliny, či Valihrach se svými slovními hříčkami. A také je tu šachovnice, se zvláštními pravidly hry. Zkrátka pozoruhodné pohádková říše, ve které na každém kroku čekají neuvěřitelná dobrodružství. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (13)

MISSha 

všechny recenze uživatele

S Alenkou to je vždycky těžké, když se jedná o výpravu, která zrovna dvakrát povedená není (což je u TV filmů běžné) dá se na to dodívat a to se cení. ()

sator odpad!

všechny recenze uživatele

Sedmiletou Alenku hraje !patnáctka" co vypadá na 20 díky fakt ne...tím sem důvěru v projekt vyčerpal... ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Taká poeticky ladená verzia legendárneho rozprávkového príbehu, ktorej hlavný prím hrá nádherná Kate Beckinsale v najlepších rokoch. Celkovo to síce malo čo to spoločné s predlohou, ale vo všeobecnosti je práve tá predloha dosť nudná, takže ani toto nemohlo veľmi zaujať, aj keď sa Kate snažila, ako sa len dalo. 45 % ()

apolite 

všechny recenze uživatele

Táto verzia Alenky je podľa môjho arogantného názoru príliš prefilozofovaná, ukecaná, divná a miestami nudná, k tomu veršovaná z hladiny až do dna. Pri sledovaní som sa cítil ako v ríši divov. Nie vždy to bolo príjemné ale niekedy to bolo príjemné. Ah áno, práve Kate Beckinsale je podľa môjho prostého názoru to najkrajšie v celej tejto ríši za zrkadlom. Už len prejsť do krajiny zázrakov, znovu mať sedem a sa hrať. ()

JARDAHONDA 

všechny recenze uživatele

Pohádkový příběh světově proslulého románu Lewise Carolla,, kde za zrcadlem existuje kouzelný svět, ve kterém žijí mluvící květiny, šachové figurky a další roztodivné bytosti. V této pohádkové říši čeká dobrodružství doslova na každém kroku. Alenka nikdy neví, koho potká, ani jaký další úkol jí čeká. Země za zrcadlem je plná fantazie a legračních okamžiků, u kterých jsem se příjemně pobavil a odreagoval **** ()

Kaylar 

všechny recenze uživatele

Zrovna tohle zpracování dnes již klasického tématu mě příliš neoslovilo... docela jsem se i nudila a film mě nějak nedovedl upoutat. ()

Reklama

Reklama