Reklama

Reklama

Alenka v zemi za zrcadlem

(TV film)
  • Česko Alenka za zrcadlem (více)

Obsahy(1)

Sedmiletá Alenka projde zrcadlem a ocitne se v podivném světě, kde všechno je naopak. Když se chce někam dostat, musí jít úplně na jinou stranu a hodně rychle běžet, aby zůstala na místě. Domov zde mají zvláštní postavy: šachové figurky, zdvořilí tlouštíci Tidlidum a Tidliti, mluvící rostliny, či Valihrach se svými slovními hříčkami. A také je tu šachovnice, se zvláštními pravidly hry. Zkrátka pozoruhodné pohádková říše, ve které na každém kroku čekají neuvěřitelná dobrodružství. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (13)

apolite 

všechny recenze uživatele

Táto verzia Alenky je podľa môjho arogantného názoru príliš prefilozofovaná, ukecaná, divná a miestami nudná, k tomu veršovaná z hladiny až do dna. Pri sledovaní som sa cítil ako v ríši divov. Nie vždy to bolo príjemné ale niekedy to bolo príjemné. Ah áno, práve Kate Beckinsale je podľa môjho prostého názoru to najkrajšie v celej tejto ríši za zrkadlom. Už len prejsť do krajiny zázrakov, znovu mať sedem a sa hrať. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Alenko, tohle je kýta !!" - "A mohu si ukrojit ??" - "Není slušné krájet někoho, komu jsi byla představena !!";) ()

Reklama

blondboss 

všechny recenze uživatele

Taká poeticky ladená verzia legendárneho rozprávkového príbehu, ktorej hlavný prím hrá nádherná Kate Beckinsale v najlepších rokoch. Celkovo to síce malo čo to spoločné s predlohou, ale vo všeobecnosti je práve tá predloha dosť nudná, takže ani toto nemohlo veľmi zaujať, aj keď sa Kate snažila, ako sa len dalo. 45 % ()

JARDAHONDA 

všechny recenze uživatele

Pohádkový příběh světově proslulého románu Lewise Carolla,, kde za zrcadlem existuje kouzelný svět, ve kterém žijí mluvící květiny, šachové figurky a další roztodivné bytosti. V této pohádkové říši čeká dobrodružství doslova na každém kroku. Alenka nikdy neví, koho potká, ani jaký další úkol jí čeká. Země za zrcadlem je plná fantazie a legračních okamžiků, u kterých jsem se příjemně pobavil a odreagoval **** ()

MISSha 

všechny recenze uživatele

S Alenkou to je vždycky těžké, když se jedná o výpravu, která zrovna dvakrát povedená není (což je u TV filmů běžné) dá se na to dodívat a to se cení. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama