Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sedmiletá Frankie vběhne pod autobus a při životě ji drží jen přístroje. Lékaři nedávají naději, že se probere z komatu. Její starší bratr, který byl svědkem tragedie, má z události těžké trauma. Americké neuroložce, která se zabývá případy traumat, se již podařilo několik dětí navrátit do života. Ve chvíli, kdy zoufalá rodina přijíždí do Ameriky, je neuroložka obviněna z pokusů na lidech a celá její práce zpochybněna. Léčení obou dětí je ohroženo. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Měl to být obyčejný den - děti jdou do školy, rodiče pracují, nic vyjímečného. Ale automobilová nehoda změní jejich životy navždy. Malou Frankie srazí auto, a ona upadne do těžkého kómatu. Lékaři pro rodiče nemají žádné potěšující zprávy, a víceméně se čeká, jestli čas problém sám nevyřeší. Proto se rodiče dívají po možnostech alternativní léčby, které nabízí klinika doktorky Chaseové - za pomoci hypnotických vjemů zapůsobit na osobu v kómatu, a přinutit ji k návratu do života. Ale vládě se nezdají její metody dost bezpečné, a tak chce tuto experimentální léčbu zakázat. Ale pro malou Frankie je to možná jediná šance... Samotný námět nebyl špatný, kdyby se režisér nepouštěl do zbytečných experimentů s prostřihami do minulosti nebo s "vidinami" v hypnóze. Přišlo mi, jako by se nám tu smíchaly dva filmy dohromady - jeden kapku mysteriózní (trochu jako Cela) a druhý politický (jak zlá vláda chce zavřít kliniku). Dohromady pak z toho vylezl takovej kočkopes, kterému nasadilo korunu posledních 15-20 minut, aneb jak místo superdrahé kliniky, lze dělat medicínu v jakési stodole. No nic ... ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $25miliónovTržby Celosvetovo $2,764,845║ Až na ten slušný rozpočet by sa to ako slušná televízna produkcia dalo uznať k tým stráviteľnejším filmom, dej celkom upúta, snové sekvencie fajn, obsadenie ujde. /50%/ ()

Reklama

Nepi 

všechny recenze uživatele

Lehce nadprůměrný místy mystický film o velké snaze zachránit malou holčičku z komatu,do kterého jí dostane vážná nehoda.Ve filmu je zobrazeno,co lidi vidí a vnímají,když jsou mimo tento svět,ale pořád jsou jaksi s námi.Místy napínavý a dojemný film působí jako celek poněkud kýčovitě a nevyváženě.... ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Film byl zbytečně moc chaotickej, zbytečně složitej, a konec předvídatelný. Ale jinak škoda, dalo by se z toho příběhu vytřískat mnohem více tajemna. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama