Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Irsko-americký květinář JOE (Billy Connoly), který již považoval svůj život za poněkud nudný, začíná díky jednomu setkání prožívat sérii dobrodružství, útěků a bojů. V Kentucky potkává HUSH (Sharon Stone) sexy ex-striptérku, momentálně zaměstnanou jako uvaděčku barové show, jinak tvrdě pracující svobodnou matku, která živí dva hladové krky. Aby to ale nebylo tak jednoduché, stává se Hush i hlavním dlužníkem místního gangstera Geeka (Ian Holm) a taky se jí podaří vypěstovat si závislost na sázení. Když se ji Joe odvážně snaží chránit, podaří se mu je oba dostat do ještě větších problémů. Útěk i s dětmi v Joeově dodávce do Las Vegas naštve gangstery ještě víc. Na cestě do Vegas se vztah mezi Joem a Hush prohlubuje. Zejména děti si Joea velmi oblíbí a začínají ho zbožňovat. Hush však není schopna překonat svoji vrozenou nedůvěru k mužům. Nakonec je Hush překvapena sama sebou a Joe nevěří svým očím, jakých neuvěřitelných kousků je schopen, když jde o životy těch, které má rád. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Elegantní ukázko co všechno nedokážou zachránit půvabné nožky a tvář Sharon Stone. Nevím jak v civilu, ale tady pěkná mrcha je spíš nevypočitatelnou rašplí, se kterou vydržeti v jedné místnosti jest učiněný zázrak. Vliv britské tvorby je na snímku jasně patrný, ovšem ne co se dialogů týče, pouze co se týče záběrů a jejich stylistiky. Billy Connolly pak spíš než jako filmová postava vypadá jako metalový hudebník, no a tudíž ty „dojemné“ sekvence vyznívají na prázdno. A tak v rozhodování se jestli se smát či plakat, pomalu ale jistě upadáte k tomu druhému, ale nikoliv díky ději, nýbrž díky jeho zpracování. Dvě hvězdičky tak jsou maximem kam můžu jít, aniž bych nebyl tou pěknou mrchou sám, no ale Sharon fakt kus i po tý 40tce! ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Kromě zjištění, že Sharon Stone vypadá docela dobře i po čtyřicítce, tenhle film nepřináší zhola nic nového, ani zajímavého. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Hloupoučká a místy až otravně užvaněná romance s neuvěřitelně blbou a zbytečnou gangsterskou zápletkou (nebo spíš záplatkou absence nějakého smysluplného dějového nápadu a scénáristické invence vůbec). Za každou cenu >hrající< Sharona S. s neustále krvavýma očima působí, jako kdyby byla na nějakých trifácích a opět dokazuje velikost svého hollywoodského íkvé. A tak vedle své stárnoucí kůže předvádí škálu svých neodolatelných kukučů a emocí - falešných tak, jako celá tahle vypocená a průhledně předvídatelná story. Nakonec se pak dočkáte i toho celou dobu očekávaného zázraku s (navíc ještě nechutně mudrlantsky) promluvivším chlapečkem a je hepíend. Zaplaťpámbů za to... A tak doufejme, že tento první režijní (a zde i scénáristický) počin jakéhosi hw čudlaře Stephena Metcalfa je snad i tím posledním. - - - P.S. Co však myslel debilní distributor tohoto filmu (SPI) českým názvem "Mrcha" mi zůstává záhadou. Možná tím chtěl naznačit, jakou zmršenost uvedl na i tak blbostmi přeplněný tuzemský trh... :-( ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Hlavním tahákem tohoto filmu má být Sharon Stone, ale Billy Connolly hraje lépe a ve vypjatějších situacích nepůsobí směšně. Uvažoval jsem i o třech hvězdičkách, ale to by se autor nejdříve musel rozhodnout, jestli míní točit zcela vážně míněnou romanci, melodrama či krimikomedii. Takhle to prostě jen střídá a výsledek na nadprůměrné hodnocení nemá nárok. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Poslední, co Joe právě teď potřebuje, je další smůla. Bohužel ji zrovna potkal ve ztělesněné podobě. Opět dvě ** za Sharon. ()

rt12 

všechny recenze uživatele

Konečně ten chlapeček promluvil v pravý čas a tak moudrá slova! Celý film slabý až slabomyslný. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Filmové úspěchy Sharon Stone se dají počítat na prstech jedné ruky. Bohužel filmů natočilo mnohem více. Kvality v nich ale často chybí. Stjené je to i u Pěkné mrchy. ()

catt 

všechny recenze uživatele

Kdyby Sharon Stoneová nepřehrávala a kdyby tam nebylo pár opravdu infantilních scén, tak by se na to snad i dalo dívat. Takhle dost špatné. ()

Reklama

Reklama