Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Inspektor Ho (Ching-wan Lau) dva týdny odposlouchává zaměstnance pojišťovací společnosti, protože je podezřívá, že figurují v pojistných podvodech. Jednoho dne je zavolán jako vyjednavač na střechu budovy, kde si neznámý skokan (Ekin Cheng) a jeho podřízený (Suet Lam) hází mincí a hádají, co padne. Inspektorovi brzy dojde, že neznámý neměl v úmyslu spáchat sebevraždu, ale zahrává si s nimi. Podezřelému se podaří utéct a inspektor se s ním pouští do hry na kočku a na myš. Navíc zjistí, že oba jeho případy jsou propojené. (LangiJ)

(více)

Recenze (7)

Vavča 

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem jedničku, ale i kdyby byla skvělá, Running Out Of Time 2 je výborný film. Johnny To je vážně hračička, udělal opět spoustu nezapomenutelných scén, jako honička na kolech, orel letící městem a jeho následná sledovačka, procházka po laně mezi mrakodrapy. Obsazení je výborné, Ekin Cheng je můj oblíbenec a navíc jeho postavě kouzelníka držíte palce. Jeho soupěř detektiv, kterého hraje Ching Wan Lau je vytrvalý a překvapí občas svou inteligencí, film má hodně komediálních momentů, dobrá je i postava neschopného detektivova asistenta. Máme zde taiwanskou kočku Kelly Lin.Hudební podkres do filmu vyloženě sednul. Teším se až uvidím jedničku. Když údajně horší dvojka, je hodnocená ostatními takto. Já se tedy bavil u dvojky skvěle. Tak dodatek, viděl jsem jedničku a ta vážně zaostává v některých ohledech, kromě toho mi přijde sympatičtější Ekin Cheng, než Andy Lau, a když jednička dostala ode mě čtyři tak tady zákonitě musím zvednout hodnocení na pět, protože to bylo fakt hodně povedené, Johnnie Bravo! ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý sa nesie na vlne úspechu prvej časti. Bohužiaľ je príbeh aj napriek nápaditosti režisérov rovnakou variáciou na prvú časť, len s iným zločincom. Nemu chýba uveriteľná motivácia, ktorá by v ňom vytvorila spoľahlivého antagonistu. Toto je dôkaz toho, že ak ten nefunguje, tak ani protagonistovi neveríme to jeho úpenlivé snaženie pre spravodlivosť. Línia so zadlžením vyjednávačom obstojná, zrežírované je to pekne, a má to hlavne skvelú bicyklovú scénu, ale suma sumárum je prvá časť lepšia a originálnejšia. Takéto variácie moc nemusím, hoci doberanie medzi inšpektorom Ho a jeho šéfom ma bavila stále. ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Pokračování Running Out Of Time sleduje podobnou linii a stejné principy jako první film. Je posílena komediální složka na úkor té psychologické, tenhle scénář už není neprůstřelný - ale přesto jde stále o výbornou a rozhodně nadprůměrnou hongkongskou zábavu. 4/5 ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Jednička se mi sice líbila o něco víc, ale i dvojka dobrý a i po tolika letech mě stále baví. Pěkně promyšlený scénář, super hudba, některé scény, lokace a kvalitní herecké výkony. U scének s Hui Siu-hungem jsem se i zasmála, Ekin a Lau Ching-wan zas obstarávají tu vážnější složku. Celkem fajn po dost dlouhé době omrknout a připomenout si, jak vypadali známí herci zamlada :) ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama