Reklama

Reklama

Moje vzpomínky na Serge

  • Francie Mes images privées de Serge

Obsahy(1)

Ikonická Jane Birkinová komentuje své vlastní soukromé filmy z doby, kterou strávila se Sergem Gainsbourgem... Oba byli nesmírně charismatické, neodolatelné osobnosti, oba ve svých oborech mnoho znamenali. Jane Birkinová a Serge Gainsbourg se seznámili v roce 1968 a partnery byli do roku 1980. V roce 1971 se jim narodila dcera Charlotte, která po svých rodičích zdědila obrovský talent a dnes je uznávanou herečkou, režisérkou i zpěvačkou. Film, který dnes na ČT art uvidíte, není klasickým portrétem, ale o to je cennější. Málokdo věděl, že Jane Birkinová byla vášnivou kinoamatérkou, a právě ze záznamů společných rodinných chvil sestavila něžnou vzpomínku na léta s mužem, jehož nepřestala mít ráda ani po rozpadu vztahu. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

andrii 

všechny recenze uživatele

Beatník, Cyrano, rozkošník. Černokněžník z Paříže. Mág od pramene. Ctitel cigaret, kavárenských atmosfér. Pod rodinným, intimním nebem. Ozvučí chutě, vůně. Sváže je do jedné velké, volné koláže. Trubač vjemové číše. V oku milé, piknik (k)roků. Dandy s citem, hloubavým temperamentem. Starostlivý, pozorný předkladatel. Malované sklíčko, mořský kamínek, louka domova. Milovaný verš v památníčku, verš o mihotavém bytí kousku života. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Jane Birkinova povazuje obdobi s malymi detmi za radostny, prosty a bezstarostny zivot. Nevysvetlila, proc par stale cestoval za rekreaci do Benatek. To uz bych radeji jezdil do Benatek nad Jizerou, ktere jsou blize. ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Hele, Jane Birkinová, ty home videa, jak se rozplýváš nad ropuchou, o které tvrdíš, že je sexy chlap, jak točíš cupkání svých dětí a nicnedělání v trávě a u vína …  mohla by sis to, prosím, pouštět doma a neotravovat nás tím? Včetně těch tvých neustálých obdivujících nebo zmatených komentářů. SHRNUTÍ: Kterak Jane Birkin vytáhla z garáže videa ze svých dovolených, někdo to opatřil závěrečnými titulky a pustil to do světa. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama