Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zásahový tým ve Westminsteru se snaží zadržet stíhací letouny. Po zranění jednoho z únosců se Sam znovu pokusí spojit se zemí. (Apple TV+)

Recenze (8)

jprmusic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořád čekám, až to začne bejt napínavý, a ono pořád nic. Kazdej normální únosce by si už dávno Idrise vyhodnotil jako největší hrozbu a eliminoval by ji. Ne tak zde - ůnosci si nechávaj vykecávat díru do hlavy a nejsem si jistej, jestli na konci nebudou škemrat o odpuštění. Mimochodem - tak slabýho vrchního záporáka jsme tu ještě neměli. PS: mluvíte maďarsky? Anglická letuška: jistě  😂😂😂😂 ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slusna atmosfera a i budovanie napatia, hoci, a to ma mrzi, serial zacina obsahovat coraz viac niektorych naivnych prvkov, ktore sa nedaju nevnimat, a ano uz aj v psychologii unoscov. Tiez ma vzdy pobavia tie posledne sekundy do odvrateni niecoho fatalneho, comu dopomoze "zdanliva nahoda". 65% Nadpriemer, nie vsak bez chyb. Slabsie stvorhviezdie. Zaverecna titulkova prijemna pesnicka od Richard-a Hawley-ho - There's a Storm a Comin' potesila. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Respektuju, že má někdo lepší znalosti o bezpečnosti letecké přepravy či mezinárodním letovém provozu, nicméně nesledujeme dokument, ale thriller, který má hlavně napínat a bavit. Takže si ty chytrácké řeči může nechat od cesty… Střelba byla nakonec v jednom případě reálná, zranění utrpěl i jeden z únosců (trochu se divím, kam až se jeho bodnutí „vystupňovalo“), čehož dokáže Sam využít a poslat dolů zprávu. Ta se zatím nedaří zaslat letounům NATO. Ministr dostává obálku s požadavky. Baví pokaždé natolik, že spěchám k další epizodě. ()

Jaro_slav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Eurofightery Luftwaffe zasahují nad Rumunskem. Celé to koordinuje náhodná eprouční řídící z UK. To je tak blbý až to přeskočilo tu úroveň, kdy je to pro tu blbost vlastně dobrý, a dopadlo to zpět na úroveň „blbý bez pardonu“. Kdyby se tam objevil aspoň jeden had. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama