Reklama

Reklama

Zlatý ruce

Celý film

Recenze (5)

easaque 

všechny recenze uživatele

-3* u tohoto kraťasu je vidět profesionální zručnost i nápad, ale taky povrchní klipovitost jaká je u reklam, na které se režisér hlavně zaměřuje. Přesto na jedno zkouknutí tato hříčka není špatná a těsně hranici tří hvězd u mě přelezla. Můžete shlédnout přímo tady ve videiích, pokud máte chuť. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Poměrně roztomilá studentská hříčka. Rozhodně bych si ale nepřál, aby se české filmy ve velkém ubíraly tímto směrem. Jednou bohatě stačilo. ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Občas narazím na nějaký „kraťas“ a většinou si jej rád pustím. Někdy dokáží překvapit a zasadit ve mně myšlenku lépe než plnohodnotný film. Bohužel Zlatý ruce to nedokázaly ani v nejmenším. Natočené jsou řemeslně dobře, ale jedna myšlenka podávaná podobně zdlouhavým způsobem je málo. Snad poprvé se mi stalo, že jsem se dokázal nudit již po pár minutách a když musím říct, že dílko, které má jen devět minut, je moc dlouhé, je něco hodně špatně. ()

Fifer 

všechny recenze uživatele

Nevím, jak to podat co nejjemněji, protože natočit tohle za dva dny je vážně úspěch. Navíc sám jsem se té soutěže zúčastnil a dopadlo to daleko hůř. Ovšem nic si nenalhávejme, je to prostě naprostá kopírka Kouře. Jenomže Kouř je za vší tou srandou velmi hluboký film s důležitou myšlenkou a vynikajícím scénářem. Není trochu symptomatické, že v dnešní době si z Kouře dokážeme jen vybrat pár vtipných momentů a natočíme z toho za dva dny řachandu bez obsahu, která splňuje všechny požadavky sponzorů soutěže?( Oprava: Omlouvám se, žádné produkt placement požadavky tam prý nebyly, takže tahle kritika je ode mě nefér) Nedokáže někdo natočit zajímavější film, který by využíval poetiku Kouře, anebo jsme odsouzeni jen k této bezzubé řachandě? Není to trochu jako když Lucka Bílá nazpívá cover Smells like teen spirit? Dodatek: Zdá se mi, že jsem na autory asi příliš přísný. Do krátkého 9 minutového filmu toho holt moc nacpat nejde. Tam asi opravdu nezbývá než zůstat u té jednoduché zábavnosti. ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele

Strašně hezký a cute filmeček, ale zároveň úplně debilní. Hudba je pro mě až nepřirozeně návyková a to si zaslouží pochvalu. ()

Reklama

Reklama