Reklama

Reklama

Moje sestra vlkodlak 3

  • Kanada Ginger Snaps Back: The Beginning (více)
Trailer

Obsahy(1)

Kanada 1815. Sestry Ginger (Katharine Isabelle) a Brigitte (Emily Perkins) bloudí samy pustým lesem. Narazí na vypleněný indiánský tábor, kde potkají starou vědmu a ta jim prozradí osudové proroctví. Pokud nezabijí tajemného chlapce, bude muset jedna ze sester zabít druhou. Při svém putování naleznou útočiště v pevnosti, která skrývá otřesné tajemství. Jedné noci je Ginger napadena podivným stvořením, napůl chlapcem, napůl vlkem. Podaří se Brigitte zachránit sestru a zvrátit tak prastarou kletbu? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (73)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak třetí díl je zhruba na stejné úrovni jako jednička. Jediný rozdíl je v tom, že se odehrává v jiné době. Tentokrát mě však spíše než výkon obou sester zaujala vojenská posádka, která byla složená z opravdových....Tvůrci se rozhodli ještě více přitvrdit a na scéně se objeví vlkodlaků hned několik. Bohužel se nevyvarovali toho, že do děje vsunou i postavu indiánského Ramba, který kosí jednoho podruhém. Jinak však ani zde nechyběla docela zajímavá atmosféra, která byla místy opravdu hodně solidní, stejně jako některé herecké výkony. 6/10 ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Aneb když se z horroru odstraní jednorázové lekačky, zbytečné násilí a naturální vyvrhování obětí, spousta krve všude kolem a jiné obdobné kulisy, jež se poslední dobou objevují v každém pochybnějším hollywoodském či jiném projektu a tak si už spousta diváků na toto zvykla a vyžaduje to. Jenže efektně zabitý člověk ještě dobrý horror (nebo vůbec horror) nedělá. Ginger snaps 3 je oproti svým dvěma starším bratříčkům na první pohled dražší a taky vizuálně promakanější, no líbil se mi asi nejmíň. Možná je to i tím, že příběh přeci jen už trochu vařený z vody je a tak to jemně ztrácí. Atmosféra je tu budována velice dobře, prostředí je jako z nějaké staré povídky a herecky to je taky dobrý. Jenom to vyvrcholení je trošku podivný, neočekávaný, ale vlastně i dost logický. Přesto se mi nelíbilo, že o hlavních hrdinkách vlastně naprosto nic nevíme a o ostatních lidech taky. Přesto hodně kvalitní film, aneb vlkodlaků není nikdy dost. ()

Reklama

fcreading 

všechny recenze uživatele

Tretia Ginger sa vrátila v podobe minulosti a rovno si zo sebou zobrala svoju sestru Brigitte, aby čelili svojim strašidelným prízrakom z noci a bojovali s nakazenými vlkodlakmi ktorý boli predtým živý a zdravý. Spočiatku som bol trochu zaskočený a myslel som si, že to není tá správna volba pre môj dnešný večer, ale neskôr som sa mýlil. Príbeh síce nebol nič moc, ale všetko to zachránili dobre zvládnuté herecký výkony oboch zúčastnených a celkovo film nemohol ani nudiť, i keď skok od prvých dvoch pekných dielov je tu dobre poznať. Keď by som to zhrnul do záverečnej rekapitulácií, výjde mi to až na nevyrovnaní diel snačiac si vás obmotať okolo prsta a už nepustiť 40 percent. ()

Nick Tow 

všechny recenze uživatele

Nakrútené je to naozaj pekne, ale dobré remeslo ešte nerobí dobrý film. Príbeh uzavretej komunity, ohrozovanej svorkou vlkodlakov (bývalí členovia komunity) skĺzne po sľubnom rozjazde z hororovej línie do nepresvedčivej psychologickej drámy a ani očakávané finále (súboj ľudia versus bývalí ľudia) vás z polodriemot neprebudí. Mimochodom, ani v "dvojke" príbeh nestál za veľa, ale film zachraňovala skvelo hrajúca Emily Perkins alias Brigitte, milo deviantná Ghost a nadhľad, hraničiaci s jemnou autoparódiou. V The Beginning sú obe baby na vedľejšej koľaji a namiesto nadhľadu sa servíruje "dramatično" cucané z prstu. Ani neviem, prečo som tomu fukol aj tú tretiu hviezdičku... ()

mm13 

všechny recenze uživatele

Zatiaľ čo prvé dve časti ponúkajú veľmi slušnú variáciu vlkodlačích motívov a tu a tam sa pohrávajú so žánrom aj divákom samotným, tento výlet do histórie je predsa len už trochu príliš hlúpy, naviac nijako neobohacuje svet svojich predchodcov, skôr z neho uteká za vidinou príťažlivej zmeny kulís (ktoré nakoniec nie sú príťažlivé vôbec)... Chcelo by to vrátiť sa do súčastnosti, premyslieť si v čom už máme jasno a čo sa tu dá ešte vymyslieť a natočiť štvorku. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (8)

  • Premiéra třetího dílu vlkodlačí trilogie proběhla v Kanadě přesně 162 dnů od uvedení dílu druhého v téže zemi. (Stocki)
  • Pracovní názvy: Ginger Snaps III: The Beginning, Ginger Snaps: The Prequel. (Stocki)
  • Film se začal natáčet 31. března a pokračovalo se po celý duben roku 2003. (Stocki)

Reklama

Reklama