Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tento film vypráví o osudech juniorské závodnice Eriky Endersové, jejíž životní příběh inspiroval Sally Nemethovou a Bruce Grahama k napsání filmového scénáře. Erica poprvé nahlédla do mužského světa závodů s tahači, když jí bylo osm. Za pár let si v něm vydobyla pozici, kterou nikdo nemůže ignorovat. Závodí i její mladší sestra Courtney a na obě dívky má velký vliv jejich otec Gregg, který je nadšeným vyznavačem tohoto tvrdého sportu. Jméno Enders však má svůj zvuk i proto, že se Erika stala juniorskou šampiónkou. Navzdory tomu, že mnozí z jejích konkurentů by si přáli, aby tento sport zůstal vyhrazen pouze mužům. Režie se ujal Duwayne Duham, Gregg Enders působil při natáčení jako technický poradce a sestry Endersovy osobně zasedly za volant těžkých tahačů. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Pěkný rodinný film. Člověk se u toho docela odreaguje. Akorát to bylo trochu moc americky šťastný. Všechno vám vyjde, ve všem jste jenom vy nejlepší, s ničim a nikym nemáte problémy. To už je trochu moooooooc velká nadsázka! Ale kdy by to takhle fungovalo i ve skutečnosti bylo by to krásný. (možná :) ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Film podle skutečné události o sestrách co měli místo krve benzín a milujou jízdu v tracích. Dobře trefené obsazení a hezký až pohádkový příběh podle skutečnosti. Hezká rodiná odpočinková podívaná. ()

Reklama

Vejrrr 

všechny recenze uživatele

Vtipně, odpočinkově, ale chvílemi dramaticky zobrazený život sester Endersenových. Prostředí speciálních závodů těžkých tahačů, kde trať je ujetá za pár vteřin, působí neobvykle a tím zajímavě. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama