Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Manu (Shahrukh Khan) je zločinec, kterého se obává policie i podsvětí. Když se mu podaří utéct z vězení, začnou se bát i jeho někdejší společníci. Kvůli nim byl totiž zavřený, protože ho obrali o podíl z loupeže a zradili. Teď se Manu chce pomstít. Do cesty se mu ale připlete Bablu (Shahrukh Khan), šéfkuchař z pětihvězdičkového hotelu. Bablu je pravým opakem uprchlého kriminálníka, je slušný a laskavý. Jedno ale mají oba muži společné, jsou si tak podobní, že jsou od sebe k nerozeznání. (rikitiki)

(více)

Recenze (6)

coulismoulis 

všechny recenze uživatele

Je to hrozna hovadina, ale zaroven strasna sranda - SRK v dvojroli (neschopneho) kuchare a (mega neschopneho) ganstera, kteri se umyslne i neumyslne vydavaji jeden za druheho. Nechtela bych jist to, co tam SRK kuchti pro skupinu vychodoasijskych turistu ani byt v jeho bande (pokud ovsem neni soucast benefitu sledovat SRKa v dragu, to by slo :), ale jinak se na tenhle film ve stylu hindustanske crazy comedy vzdycky rada podivam. ()

Remini 

všechny recenze uživatele

Toto nefungovalo ani ako paródia. Po prvej polhodine prestalo byť Shahrukhove brebtanie a mračenie zábavné. Ešte aj Juhi hrala afektovane :( Nebyť klipu Ek Sharat, ani by som si to nepozrela. Nakoniec to bol ten najlepší moment z celého filmu. ()

Reklama

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Shah Rukh Khan vo svojom najlepšom období, hrajúci dvojrolu dobráka a darebáka. Sppolu s Juhi tvoria vždy pekný pár. Film je plný vtipných scénok a dialógov a veľmi peknej hudby. Je to taká "stará" dobrá klasika na príjemne strávený večer. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Je to šíleně přestřelený, samozřejmě naivní, jenomže tohle dílko nenatočili tak, aby ho někdo myslel vážně. SRK si střihnul dvojroli (má snad i ve skutečnosti něco temně dvojakého v povaze, že tohle točí docela často?). Jako popletený kuchtík je roztomilý a jako zločinec je hodně sexy. Třeba ta scéna výhružné předehry s nůžkami byla až elektrizující. Holky často letí na zlobivý kluky. Námluvy kuchaře a Juhi byly zase hravé a veselé. ___ Ne, tenhle snímek nemůže nikdo brát vážně. SRK jako soukromá striptérka v sexy černých šatech? Kriminálník, který se trefí, i když střílí dozadu, zatímco jeho soupeři se netrefí, ani když k němu stojí čelem a na dva metry? Kajol, která si tam jen jednou projde před kamerou a řekne SRK, že jeho by si teda nevzala nikdy....Je to absurdní a legrační. Ke konci ale už těch zvratů, kdo je teda kriminálník a kdo kuchař, nasázeli tolik, že to lehce otrávilo a ani se v tom někdy nedalo zorientovat. Tady měli v zájmu spádu příběhu hodně ubírat. SHRNUTÍ: Když se SRK prochází Prahou a tančí na Václaváku. ()

Stupet 

všechny recenze uživatele

Shah Rukha znám rok a 3/4 a celou dobu jsem toužila tenhle film vidět. Tak nedávno se mi to poštěstilo. A musím říct, že na první shlédnutí jsem byla unuděná až na pár krátkých okamžiků filmu. Jak jsem se na film celou tu dobu těšila, tak jsem z něj byla zklamaná. Nicméně byla jsem kamarádem přemluvená podívat se na to znovu s ním. A na druhý pokus se mi film líbil víc, i když se tam začíná pořádně něco dít až od půlky filmu, což ale není u Bollywoodských filmů až tak ojedinělý jev. Shah Rukh ale zase dokázal, jak úžasný herec je. Jeho postava Manua je odporná a slizká. Člověk by mu s chutí flusnul do obličeje. A Babloo je zase neuvěřitelně sladký a rozkošný, že bych ho nejradši samou láskou sežrala. Babloova hláška o 8 gramech mozku nemá chybu, to mě totálně odbouralo. Vidět Shah Rukha v České republice, to mi způsobuje srdeční zástavu. Škoda, že mi bylo tehdy 11 let, chlapi mě nezajímali a o existenci nějakého SRK jsem neměla ani tuchy. Jooo, kdyby natáčel SRK v Čechách dnes... ()

Galerie (1)

Zajímavosti (4)

  • Část filmu se natáčela v Praze. Natáčení ale bylo přerušeno kvůli smrti matky Juhi Chawly. (evzena)
  • Původně měla roli Lily hrát Ramya. (evzena)
  • Duplicate byl čtvrtým filmem Shahrukh Khana, ve kterém hrál padoucha. (evzena)

Reklama

Reklama