Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Manu (Shahrukh Khan) je zločinec, kterého se obává policie i podsvětí. Když se mu podaří utéct z vězení, začnou se bát i jeho někdejší společníci. Kvůli nim byl totiž zavřený, protože ho obrali o podíl z loupeže a zradili. Teď se Manu chce pomstít. Do cesty se mu ale připlete Bablu (Shahrukh Khan), šéfkuchař z pětihvězdičkového hotelu. Bablu je pravým opakem uprchlého kriminálníka, je slušný a laskavý. Jedno ale mají oba muži společné, jsou si tak podobní, že jsou od sebe k nerozeznání. (rikitiki)

(více)

Recenze (6)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Je to šíleně přestřelený, samozřejmě naivní, jenomže tohle dílko nenatočili tak, aby ho někdo myslel vážně. SRK si střihnul dvojroli (má snad i ve skutečnosti něco temně dvojakého v povaze, že tohle točí docela často?). Jako popletený kuchtík je roztomilý a jako zločinec je hodně sexy. Třeba ta scéna výhružné předehry s nůžkami byla až elektrizující. Holky často letí na zlobivý kluky. Námluvy kuchaře a Juhi byly zase hravé a veselé. ___ Ne, tenhle snímek nemůže nikdo brát vážně. SRK jako soukromá striptérka v sexy černých šatech? Kriminálník, který se trefí, i když střílí dozadu, zatímco jeho soupeři se netrefí, ani když k němu stojí čelem a na dva metry? Kajol, která si tam jen jednou projde před kamerou a řekne SRK, že jeho by si teda nevzala nikdy....Je to absurdní a legrační. Ke konci ale už těch zvratů, kdo je teda kriminálník a kdo kuchař, nasázeli tolik, že to lehce otrávilo a ani se v tom někdy nedalo zorientovat. Tady měli v zájmu spádu příběhu hodně ubírat. SHRNUTÍ: Když se SRK prochází Prahou a tančí na Václaváku. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Shah Rukh Khan vo svojom najlepšom období, hrajúci dvojrolu dobráka a darebáka. Sppolu s Juhi tvoria vždy pekný pár. Film je plný vtipných scénok a dialógov a veľmi peknej hudby. Je to taká "stará" dobrá klasika na príjemne strávený večer. ()

Remini 

všechny recenze uživatele

Toto nefungovalo ani ako paródia. Po prvej polhodine prestalo byť Shahrukhove brebtanie a mračenie zábavné. Ešte aj Juhi hrala afektovane :( Nebyť klipu Ek Sharat, ani by som si to nepozrela. Nakoniec to bol ten najlepší moment z celého filmu. ()

Stupet 

všechny recenze uživatele

Shah Rukha znám rok a 3/4 a celou dobu jsem toužila tenhle film vidět. Tak nedávno se mi to poštěstilo. A musím říct, že na první shlédnutí jsem byla unuděná až na pár krátkých okamžiků filmu. Jak jsem se na film celou tu dobu těšila, tak jsem z něj byla zklamaná. Nicméně byla jsem kamarádem přemluvená podívat se na to znovu s ním. A na druhý pokus se mi film líbil víc, i když se tam začíná pořádně něco dít až od půlky filmu, což ale není u Bollywoodských filmů až tak ojedinělý jev. Shah Rukh ale zase dokázal, jak úžasný herec je. Jeho postava Manua je odporná a slizká. Člověk by mu s chutí flusnul do obličeje. A Babloo je zase neuvěřitelně sladký a rozkošný, že bych ho nejradši samou láskou sežrala. Babloova hláška o 8 gramech mozku nemá chybu, to mě totálně odbouralo. Vidět Shah Rukha v České republice, to mi způsobuje srdeční zástavu. Škoda, že mi bylo tehdy 11 let, chlapi mě nezajímali a o existenci nějakého SRK jsem neměla ani tuchy. Jooo, kdyby natáčel SRK v Čechách dnes... ()

coulismoulis 

všechny recenze uživatele

Je to hrozna hovadina, ale zaroven strasna sranda - SRK v dvojroli (neschopneho) kuchare a (mega neschopneho) ganstera, kteri se umyslne i neumyslne vydavaji jeden za druheho. Nechtela bych jist to, co tam SRK kuchti pro skupinu vychodoasijskych turistu ani byt v jeho bande (pokud ovsem neni soucast benefitu sledovat SRKa v dragu, to by slo :), ale jinak se na tenhle film ve stylu hindustanske crazy comedy vzdycky rada podivam. ()

Reklama

Reklama