Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kabir je mladý právník, který se jednoho dne zamiluje do krásné Sonji. Háček je v tom, že ona je už vdaná. Za velmi bohatého a vlivného muže, kterého už však dávno nemiluje a spíše se ho obává. Brzy oba svým citům podlehnou a postupně naleznou jediné východisko v tom, že se jejího manžela zbaví. Rozehrát tuhle hru však s sebou může přinést i nečekaná vyústění. (berg.12)

(více)

Recenze (3)

berg.12 

všechny recenze uživatele

Tenhle film má na sobě nálepku jakéhosi indického sexy thrileru. Ne, že by Indové neuměli jinak být sexy, ale vyniká tím, že se tvůrci a protagonisté soustředí především na to. Rozbalí to naplno už někde ve třetí minutě a neúprosně to na nás valí až do minuty poslední. Berou to natolik vážně, že si dokonce netroufají na obligátní muzikálová čísla, která by tu sexy linii mohla snad nějak narušit. Že ji narušuje úplně hloupý příběh bez nějakých smysluplných návazností, směšná typizace postav a stylizovanost samotného milostného vztahu, je už moc nezajímá, ale co, jsme koneckonců v Indii. Jen jsem si snad poprvé přál, aby tu vážně míněnou fasádu přeci jen trochu zabarvilo nějaké to muzikálové tajtrdlíkování. V konečném důsledku, v tom hlavním totiž tenhle film předčí nejedno hudební číslo v nejednom filmu. Samotný krásně symbolický a obrazový titulkový úvod přitom dokazuje, že Indové rozhodně mají co nabídnout. Jen se prostě nedokážu dívat na filmy jejich optikou. Když se totiž začnou brát vážně, je to někdy opravdu jen pro silné nervy. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Je to dosť veľká zlátanina, to už aj všetky Emanuely a Zmyselné orchidey sú lepšie. Film je nezáživne natočený, dej by stačil tak na reklamný shot a nie na viac ako 2 hodinový film. Sexi thriler, rozhodne nie, to už keď sa v iných filmoch len dvaja na seba pozrú má viac erotického náboja ako celý tento film. Proste nie .... a do dvojky sa po tejto skúsenosti vôbec nepustím... Škoda Abrahama v tejto roli, ale začiatky sú začiatky, už som ho rozhodne videla v lepších postavách a ako "zlatý" klinec programu hlavná predstaviteľka Bipasha, taktiež platí, že začaitky sú ťažké... ()

Ramanam 

všechny recenze uživatele

Opravdu zcela průměrný počin, na který rychle a můžu říci, že i rád, zapomenu. Bipasha Basu je hezká žena, to uznávám, ale není to přímo můj typ, který by mě vnitřně přitahoval. Snažila se být sexy a onou osudovou ženou, ale mám-li být upřímný, tak to na mě jako na diváka a hlavně čistě jako na muže nijak výrazně nezabíralo. Ale na tuto roli se hodila přesně. Žena, která využívá mužů skrze své čistě ženské zbraně a chtíč, který jejím mužským obětem zcela odkrví mozek. Johna Abrahama mám rád a zde se s tím popasoval dobře. Uvítal jsem i vedlejší roli pro Vinaye Pathaka, který se představil ve vážnější poloze, než na jakou jsem u něj zvyklý. Je fajn ho vidět i jinak, než v čistě komediální úloze a film svou postavou zcela jistě obohatil. Vzhledem k vývoji děje a chování postav jsem konec, který tvůrci zvolili, uvítal. Seděl tam přesně a jsem rád, že i když to vše okolo bylo někdy až úporně nudné a vcelku o ničem, tak to stále zůstalo v rozumných mezích bez nějakých přestřelených zvratů. Erotiky tam bylo ještě méně, než jsem čekal od takto laděného snímku, kde vášeň hraje prim, ale na tom opravdu nesejde. Indické filmy rozhodně kvůli erotickým scénám nevyhledávám. Napětí mezi mužem a ženou, láska a city, které umí prodat, jsou stokráte cennější než laciné a povrchní ukazování nahoty. Na to slouží jiné filmy. Hodnocení je zde poměrně snadné. Jasný průměr tří hvězd, i když slabších. ()

Reklama

Reklama