Reklama

Reklama

Recenze (5)

Gaja Gamini 

všechny recenze uživatele

Pokud je tenhle film něčím, pak hereckým koncertem Naseeruddina Shaha, Jackieho Shroffa a Juhi Chawly se schopnout asistencí Nageshe Kukunoora a Gulshana Grovera. Tři příběhy tří různých vězňů odsouzených k smrti, jejich životní cíle, jejich naděje a obavy zaznamenávané ženou, která však chce pomoci spíše sobě než jim. Čtyři pozoruhodně propletené osudy. Film se chvilkami vleče a nedovedla jsem ho zvládnout na jeden zátah, ale konec za to stál - vyloženě mi spadla brada. ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Pribeh troch veznov odsudenych na smrt, rozvijany za usvitu mesiaca a versov poezie. Jeden je nevinny, druhy zabil nechtiac a ten treti umyslne zavrazdil. Kazdy z nich svoj udel preziva inac. S nadejou, s elanom ci s tuzbou po smrti. Film je skutocne nadherne zrezirovany, podporeny charizmatickymi hercami - pozera sa na to proste velmi prijemne o osudy jednotlivych veznov su velmi putave a zaujimave. A prave preto ma necakane rozuzlenie nechalo takeho rozcarovaneho. Moj prvy pocit bol trosku rozpacity, no po dlhsom rozmyslani mi pride, ze ony zaver je omnoho zaujimavejsi, ako sa na prvy pohlad zda. Dalsia projekcia je ista. Veru, chcelo by to rozvirit riadnu diskusiu :). (8.5/10) ()

Remini 

všechny recenze uživatele

Kto si myslí, že Juhi nedokáže hrať vo vážnych filmoch, by si tento film nemal nechať újsť. Úžasné obsadenie - Naseeruddin vládol plátnu (ako vždy) ** Ako presne je to inšpirované Shawshankom? Síce som ten film už niekoľko rokov nevidela, zasadenie do väzenského prostredia hneď neznamená inšpiráciu, či áno? Asi si budem musieť oprášiť spomienky, aj tak som sa na "Vykúpenie" už nejakú dobu chystala. :) ()

mmirri 

všechny recenze uživatele

Film mě bavil a po shlédnutí jsem ocenila. konec. Ovšem do druhého dne mi zůstal jen ten dojem dobré zábavy, mozaiky originálních nápadů a ....žádná nosnější myšlenka, jako bych včera vlastně nic neviděla. Třeba jsem neměla svůj den... Možná 2+ ()

Reklama

Reklama