Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(25)

Obsahy(1)

Další ze zajímavých novodobých britských sitkomů. Zachycuje útrapy obyvatel jedné bohem zapomenuté farnosti kdesi na ostrůvku kousek od pobřeží Irska. Smolař otec Ted se musí, vedle poněkud svérázných církevních návštěv, potýkat i s vrtochy svých spolubojovníků za svátost boží - s natvrdlým otcem Dougalem a věčně v lihu naloženým otcem Jackem. (Ruut)

(více)

Diskuze

manonfire

manonfire (hodnocení, recenze)

 Podle mého spolu s Trpaslíkem nejlepší sitcom vůbec. A z Linehanových děl s naprostým přehledem. Takové Black Books mi přišly nesrovnatelně slabší, IT Crowd kdesi napůl cesty. Tohle je krásně absurdní, hravé, roztomile dementní, ale tím správným stylem.
 

Uživatel manonfire smazal svůj příspěvek.

majo25

majo25 (hodnocení, recenze)

wincow: to je vianočný diel. Názov bol tuším Vánoční Ted.

majo25

majo25 (hodnocení, recenze)

Tak po prvom dieli (s hoším dabingom) je to uletený skoro-brak, tiež neviem, či si pozriem aj dalšie diely. Prvý diel: 45%

Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

SPOILER Jedna z nejlepších scén je ta, jak Dougal stojí u okna, venku řádí vichřice, bouře, no prostě mlata a on se borec otočí a na Otce Teda suše- "Prší tam..." :D Dougal je prostě týpek.

A díl s karavany taky neměl chybu :)

paolito

paolito (hodnocení, recenze)

D.Moore: opensubtitles.org , máš tam zip pro každou sezonu komplet

D.Moore

D.Moore (hodnocení, recenze)

Zdravím, nevěděl by náhodu někdo, jestli někde můžu stáhnout všechny titulky k FT najednou? Popřípadě kdyby je někdo měl a mohl mi je poslat.... byl bych vděčný. Díky předem.

Uop

Uop (hodnocení, recenze)

Feck! Drink! Arse! Girls! This would be an ecumenical question. a Yes.Nic víc Father Jackv seriálu Father Ted za přítomnosti i nepřítomnosti of Father Dougal neřekne, a přece se vám nesmazatelně vryje do paměti. Začne to hned v první epizodě, kdy lahví rozbije televizi.

JAVAANSEE

JAVAANSEE (hodnocení, recenze)

ja akurat sa dostavam legalnou cestou k trainu..ale si ma sklamal..naozaj nie su titulky ziadne..a pri anglickom humore, no neviem ci budem tomu rozumiet tak ako by som chcel...daj dajake typy na dobru fun...som zvedavy :) mozes kludne jak postu mi poslat..

Melies

Melies (hodnocení, recenze)

Gomez309: No jó, zrejme tomu ešte dám šancu (stále som videl len ten prvý diel), ale bojím sa, že to jednoducho nie je pre mňa. Napríklad taký Linehanov Train ma zaujal oveľa viac, aj keď som ho tiež doposiaľ nedopozeral. Škoda, že k tomu neviem nájsť žiadne titulky, či už EN alebo SK či CZ :-\

JAVAANSEE

JAVAANSEE (hodnocení, recenze)

tak si ubal dalsi spek a dopozeraj to..mna to chytilo po druhej casti a fakt neviem ci IT crowd je lepsie ako toto..to ani homer nie je taky hlupy ako father douglas :D

Melies

Melies (hodnocení, recenze)

V rámci výkvasu po intenzívnejšom požívaní pre život nie nevyhnuných látok, spolu s pár kamošmi som do noťasu hodil prvý diel Father Teda. Plný očakávania po Linehanových majstrštikoch (Black Books, IT Crowd), akéže bolo moje sklamanie, keď som si niekde v polovici musel od všetkej tej špinavej, bezútešnej, sliskej atmosféry zapáliť a dať si ešte za pol deci. Neviem, neviem, nehodnotím, nekomentujem, len sa sám seba pýtam, či ďalšie diely vôbec zvládnem. Nevravím, že som sa v určitých momentoch nezasmial, to vôbec, dokonca by som sa onen humor nebál nazvať inteligentným, ale močka menom Craggy Island je jednoducho príliš silné sústo depresie. Momentálne skôr ľutujem DVD, na ktoré som to napálil.. toš, možno nabudúce, keď budem mať akútne dobrú náladu a budem s tým chcieť niečo spraviť, budem pokračovať v sledovaní. Zatiaľ, nie, neprosím.

Reklama

Reklama