Reklama

Reklama

Americký cyborg

  • USA American Cyborg: Steel Warrior
Trailer

Svět je po nukleární válce a lidem hrozí vyhubení. K zabezpečení pořádku jsou využívány nelítostné androidní stroje. A v tomto chaosu žije žena, která představuje jedinou šanci na záchranu lidstva. Od nukleární války uplynulo 17 let a lidské rase hrozí vyhynutí. Ve spálených městech vládnou plenící gangy zločinců. Přežívající lidé jsou chráněni počítačovým systémem využívajícím cyborgy – nelítostné stroje s lidskými rysy, které zajišťují na Zemi pořádek. Uprostřed bídy a chaosu žije půvabná dívka Mary (Nicole Hansen). Vědci do jejího těla zavedou oplodněné vajíčko, jež musí být za každou cenu zachráněno – je totiž jedinou šancí na zachování lidského pokolení. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (36)

Kordus

všechny recenze uživatele

- Nemáme náboje. Nejbližší zásobárna je moc daleko. - Jaký je v tom rozdíl? Ten cyborg byl už zasažen milionkrát. - Cyborg není jediný nepřítel. Musíme jít ještě přes území Leachů. - Leachů? - Radioaktivní kanibalové. Nechtějte se s nimi setkat... --- Škoda, že jsem to jen slyšel, s obrazem to musi být úžasné. ()

choze 

všechny recenze uživatele

17 let po nukleární válce trpí sterilizované zbytky lidské rasy pod nadvládou cyborgů, kteří je drží ve spálených městech jako koncentračních táborech. Jediná plodná žena má v patách kybernetického zabijáka. CYBORG bez van Damma. Učebnicové céčko. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Teda jestli tohle neni vykradenej Terminator tak uz nevim co by to melo bejt ale jinak se mi to celkem libilo melo to spad vizualne to vypada slusne je to sice hrozna zlodejna ale na druhou stranu co vzniklo v postprodukci cannonu nemuze bejt uplne zfusovany a jak Joe Lara zjistil ze je ve skutecnosti cyborg mne celkem dostalo takhle nejak nebo o neco lip mel vypadat ctvrtej terminator takhle vzniklo jenom dalsi becko ale uchazejici ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

Komentář k tomuto videofilmu bych začal písni:"Dej mi ruku, dám ti svou. Vyznám popěvku oceni pouze divaci. Taky mne překvapila hrdě, být nenápadně vlajicicí vlajka Evropy v amerckém cyborgovu, který vzniknul v izraelské produkci. ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Slaboduchá vykrádačka (rovněž slaboduchého) Pyunova Cyborga a prvního Terminátora. Nonstop naháněčka v laciných postapo kulisách (v podobě pár zaměnitelných skladišť, vrakovišť a kanálů) se spoustou akce, která je však strašně jednotvárná. Spestřetřením monotónního děje jsou akorát krátká epizodka s radioaktivními kanibaly (nedělám si srandu!) a legrační "šokující" pointa týkající se hlavního hrdiny s vizáží Daniela Day-Lewise v Posledním Mohykánovi. Guilty pleasure z dob dávného dětství a simultánně dabovaných pirátských VHS. ;) 40 % ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Béčko jak svině a mělo to akční scénky a ty staré efekty a tohle to já prostě žeru. Na sobotní nudný večer zabavý! :) ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Dobré béčko. Ktoré aj napriek svojím kvalitám, ukazuje, prečo je TERMINÁTOR (a podľa mňa aj KYBORG) v inej lige. Ale v podstate len drobnosi kazia celkový dojem (pridlhý úvod, spočiatku priveľa kyborga, žiadna fakt pamätná scéna), ale keby sa dnes točili takéto béčka, čo by som za to dal... Súboje sú len štandardne dobré, ale je celkom zaujímavé sledovať začiatky Isaaca Florentina (UNDISPUTED 2). Jeden z tých lepších lacných postapokalypťákov, ktorý nenudí a dobre pracuje so svojim nízkym rozpočtom... ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

viděno v roce 1995,během mé nemoci zažívacích cest,na omluvence z první třídy,půjčeno otcem,jenž mi řikal americký posero...a já žvýkajíc suchý rohlík sledoval american cyborg:-)jak bych to ohodnotil teď?netušim,třeba bych se teprva posral:-) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nic moc, ale viděl jsem už i horší filmy s podobnou tématikou. Co se nápadu týče, tak ten zas až tak špatný nebyl, jenže horší už to bylo z jeho realizací. Nejvíce se mi asi líbila scéna z té továrny když tu ženskou unesli ti radioaktivní kanibalové. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Zly z polovici cyborg a z tej druhej terminator s 80tkovym pornofuzom naháňa cely film nasich dvoch hlavnych hrdinov kvôli dôlezitemu Mcguffinovi v jednej rozpadnutej tovarni, ktora predstavuje postapo svet. Sem tam sa trochu pobiju, sem tam po sebe vystrelia ale väcsinou len utekaju a utekaju a kedze ta tovaren zase tak velka nie je, tak vidno, ze sa tocia v kruhu. Na konci sa dockame aj moralneho ponaucenia, ze nie vsetci cyborgovia su zli. Proste klasicka beckova volovina na zabitie casu a par mozgovych buniek. 2* davam za bitky, ktore nie su uplne zle a ked sa tam nemlatili, tak to bola aspon sranda na ucet tvorcov. ()

Seabeast 

všechny recenze uživatele

Céčka, sbírá céčka, v tom je ta léčka. A já jsem o tom neměl ani zdání. Céčka, že sbírá céčka, tak co mi brání. Jen abych sehnal je a běžel za ní. No jo, proč se koukat na béčko, když můžete vidět pořádný céčko! Americký cyborg s úderným podtitulem Ocelový bojovník vůbec nekopíruje Terminátora svým námětem a ani tím fešným obalem se "sajborgem". Hlavní záporák je jakýsi vysoký kyber-dědek, kterého prostě nezastaví ani utržení ruky, vytečení bílé androidí tekutiny a hlavně pořádně nakvašený mohykán, který brání jednu rajdu za každou cenu. A to ještě neví o jedné "krypto" bejkárně, která vyplyne po té utržené ručičce. Nebudu spoilerovat holoto, abych vás na tuhle srajdu aspoň trochu nalákal! Proč jsem se na to kouknul? Protože jsem si vzpomněl, že za klukovských let jsem to viděl a chtěl jsem zamáčknout nostalgickou slzu. Pro maximálně průjmový zážitek to chce vidět jen dabovanou verzi, která svoji špatností nemálokrát vyčaruje úsměv na tváři. Jo a masky a efekty jsou kupodivu na svoji dobu celkem v rychtyku (teda až na ten srandovní plod v té praktické/přenosné/nezničitelné skleněné nádobě). ()

J0hny5 

všechny recenze uživatele

Tohle byl můj dětský film strašák. Jako desetiletý jsem ho viděl nekolikrát a z tý hudby spolu s pronasledovaním "tím zlým" mi mrazilo. Takže hodnotím hlavně z nostalgie, dneska nevím jestli bych to vůbec dokoukal. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Klasické 90-tkové postapokalyptické béčko, tentoraz s nádychom kyborga (s výborným fejsom) sliediaceho neustále v pätách. Škoda, že sa kyborg so svojimi obeťami iba mazná a neukončuje svoj príkaz zneškodniť nepriateľa ihneď. Lara sa do podobných rolí hodí, a aj akcia mu sadne, takže aj tu je to ok. Mierne blbé dialógy a tiež miestami nezmyselná logika vecí to však ťahá trochu nižšie. ()

Danny F. 

všechny recenze uživatele

Jde snad o improvizovaný studentský film? Záporák směšný a nudný, dědkovi to s hraním nijak moc nešlo. Ke konci jsem se začínal už nudit a film mě ničím nepřekvapil a jakési to kopírování známějšího a úspěšnějšího filmu nebyl moc dobrý nápad jelikož efekty jsou ještě jako za dob zrodu opic. 35% ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Já se docela bavil a bavím se i teď. Béčko možná, ale zábavné a s dobrou hudbou při tom, když hlavní hrdiny pronásleduje cyborg. Který se navíc neustále regeneruje. ()

Ironfood 

všechny recenze uživatele

Na béčkový film to má celkem slušnou vizuální stránku, tím ale v podstatě výčet pozitiv končí. Joe Lara v roli hlavního hrdiny mi vůbec nesedl, příliš nenadchl ani John Saint Ryan v roli hlavního záporáka. Scénář je slabý jak z hlediska širšího příběhu tak samotného děje, kterému chybí nějaké zajímavé nápady a pořádné hlášky. V podstatě je tam jen jeden "zvrat", který je ale neoriginální a předvídatelný a navíc poněkud nedotažený. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Vykradený Cyborg (s Tarzanem místo JCVD) mixnutý trošku Terminátorem (s prošedivělým strécem s knírkem místo Arnolda). Opravdu žádný endoskeleton jako je na plakátku ve filmu není, proto má podle mě blíže ke zmíněnému Cyborgovy. Film má neskutečně otravný zvukový podkres (neustále dokola se opakující zvuky jako když alarmu dochází baterie). Děj jako takový je zcela béčkově standardní, dialogy otřesné (ale jakože hodně), jediné co funguje je prostředí. Post-apokalyptický svět vypadá (na dobu vzniku filmu) perfektně. ()

Reklama

Reklama