Reklama

Reklama

ヴァーサス

Obsahy(1)

Partička gangsterů se u lesa střetává s dvěma uprchlými vězni a po drobných neshodách mezi nimi začíná honička. Netuší však, že les, ve kterém se právě pohybují, má moc oživovat mrtvé. Zábava se stupňuje v okamžiku, kdy se začínají probouzet mrtvoly z dávných věků. K tomu všemu se do masakru přidá neznámý bojovník toužící po ovládnutí moci, kterou je les obdařen… (TomikZlesa)

(více)

Recenze (55)

kitano 

všechny recenze uživatele

Jeden s tych zazracnych filmov ktore boli natocene za smiesnu sumu a su lepsie a zabavnejsie ako mnoho vysokorozpoctovych 'trhakov'. Samozrejme prilis sa nekeca, lebo ani nieje o com, skor sa sypu hlasky a drsniacke pozy, avsak Kitamura dobre vedel aky film chce natocit. Brokovnice, deviatky, katany, karate a hromady rozfranforcovanych zombikov. Skvela akcna jazda s cool hrdinami a skvelym zaverom na ktoru nezabudnete. 10/10 ()

seeker23 

všechny recenze uživatele

děj je všelijaký, ale ty hvězdy dávám za to jak originálně jsou ztvárněni jednotliví gangsteři, každý má svůj způsob boje odrážející jeho povahu. Tenhle film zachraňují detaily, Azumi byla jen zábavná záležitost s dost slušnou kamerou (a potěšujícím bullet-timem na konci), ale tohle je esence slova cool. ()

Reklama

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Ďalšia japonská zbesilá jazda plná zonbikov, tentoraz vo veľmi zručnej réžii. Pomerne slušná dávka humoru, akcie a absurdnosti vo vynikajúcom tempe dodáva tejto nízkorozpočtovke slušný punc. Treba však podotknúť, že ide o úzkoprofilovú zábavu a na svoje si prídu asi len tí, ktorí sa bez ostychu dokážu baviť na Japoncoch, ktorí sa naháňajú katanami (a samozrejme aj inými zbraňami) po lese za prítomnosti nejakého toho litríku krvi. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Japonský horor „Versus“ je na první pohled celkem zajímavý historický zombie žánrový mix. Na pohled druhý je to jen obyčejná zombie akčárna, nic víc. Jasně, ještě se zde hraje na to, že jsou zde nějaké postavy skoro jako vystřižené z mangy, ale ani ty nezachraňují jinak relativně předvídatelný a v konečném důsledku i nezajímavý film. Velká škoda, protože nějaký ten potenciál to rozhodně mělo. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Neviem, prečo potreboval režisér Kitamura takúto jednoduchú báchorku natiahnuť na dve hodiny. Po úvodných 20 minútach ,,zoznamovania,, mala prísť nejaká trištvrtehoďka zombie akcie, potom nejaké 10 minútové finále a 5 min titule. Takto to má zbytočne o pol hodinu viac, ako bolo potrebné. A po čase, to príde už naozaj únavné. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně, kdy Tak Sakaguchi drží v ústech pistoli, si poranil zub. Jeden ze zombie byl zubař ,a tak se o jeho poranění hned postaral. (TomikZlesa)

Související novinky

Vlak plný masa

Vlak plný masa

04.04.2007

Bývalý fotbalista, mlátička z gangsterek Guye Ritchieho, popřípadě Juggernaut z třetích X-Menů Vinnie Jones nikdy neměl nouzi o role, které sice neoplývaly dialogy, ale přesto byly nadmíru šťavnaté.… (více)

Reklama

Reklama