Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Svalovec-bojovník Junpei, zbraňová expertka Ritsuko a herečka Airi se nějak ocitnou ve fantasy světě. Aby se dostali zpět do Japonska, musí shromáždit pět fragmentů kouzla, které se dík nehodě dostalo na těla pěti elfek. A tak projíždí ve svém tanku krajinou a svlékají každou elfku, na kterou narazí. (Subjektiv)

Recenze (2)

Subjektiv 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle v dobrém smyslu pošahaný seriál se do jisté míry nese v podobném duchu jako Slayers. I kresba je podobná, což vzhledem k tomu, že seriály od sebe dělí pouhý rok, příliš nepřekvapí. Nejedná se o dílko nijak geniální, přesto neurazí. Zkuste prvních šest dílů a pokud vás to neosloví, tak se rozhodně dál nepouštějtě, už se to mnoho nezmění. Naopak ti, kterým se první díly líbit budou, ať si seženou i druhou řadu. Nesuďte ale podle dílu prvního, ten mi přišel o něco slabší než většina ostatních. Lepší 3. ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Subjektiv mi tu sliboval něco v podobném duchu jako Slayers, k tomu jsem slyšel i názory o tom, že je to asi jediný seriál, kde má ečči nějaké logické opodstatnění, protože tu přeci z praktických důvodů svlékáme elfky. No a já to i tak po deseti dílech vzdávám. Zásadní problém - seriál mi nepřišel nijak extrémně vtipný, což je u komedie zásadní nedostatek. Ani nějakou podobnost se Slayers jsem tu nenašel, možná tak v tom stylu animace, která se mi i zde velmi líbí. Slayers mi totiž vtipní přišli, měli víc než jen jeden jediný zajímavý nápad, na který se tu postupně nalepila hromada balastu včetně mňoukajícího tanku... No a ani nějaké kvalitní retro ečči (ideálně bez cenzury) se tu nakonec nekoná. Prostě jen cesta jedné nesourodé party, snaha dostat se z cizího světa (ano - isekai existoval už v devadesátých letech), plná dle mého ne moc dobrých zápletek a gagů. Asi jsem měl příliš velká očekávání a o to víc mě mrzí, že nedokážu po deseti dílech říct nic jiného než "průměr", zbalit se a jít někam jinam. 5/10 ()

Reklama

Reklama