Reklama

Reklama

Oručuban Ebiču

(seriál)
  • Japonsko おるちゅばんエビちゅ (více)

Obsahy(1)

24-ti dílný lehce nestydatý seriál o životě nesmrtelného křečka Ebichu, který umí vařit, uklízet, nakupovat a všechny různé domácí práce, a jeho paničky, která si to užívá se svým milencem. Ebichu ho nemá rád, chce pro paničku jen to nejlepší, což se mu často nevyplácí a obvykle končí polomrtvý na podlaze nebo na stěně. (elea)

(více)

Recenze (4)

gibbon 

všechny recenze uživatele

Bible sexuálního slangu! Necudné výrazy, které i z opilých Japonců musíte zdlouhavě páčit, vám tu bude servírovat šišlající křeček Ebichu. Samička! :) Krátké díly jdou celé prochechtat. Obzvlášť doporučuju sledovat v páru. Chu!! :-* ^3^ ()

inutihar 

všechny recenze uživatele

Prostě masakr. Nedá se to nikomu vyprávět, to se musí zkrátka vidět... Nepřipraveným divákům zřejmě brzy vybuchne hlava z japonského šišlání, ostatní odpadnou, protože je budou bolet všechny možné svaly od smíchu. kdo propadne kouzlu tohoto seriálu, nebude už nikdy jako dříve. ()

Maskott 

všechny recenze uživatele

Veľa humoru na malom mieste, toto snáď dokážu len japonci s ich animákmi :) Človek si pozrie prvý diel a nevie sa vynadívať na toho malého, teda pardon tú malú škrečka (ako sa povie feminizmus od slova škrečok?) lebo je taká KAWAII :) ()

Reklama

Reklama