Reklama

Reklama

Koko ve varu

(pořad)
Publicistický
Česko, 2023, 40 min

Účinkují:

Veronika Koko Šmehlíková (moderátor), Mirai Navrátil

Obsahy(1)

Vaříte každý den a už nevíte co? Chcete se dozvědět zajímavé tipy? Chcete se poradit s odborníkem a načerpat inspiraci na sezónní dekorace? A ještě se dozvědět, co teď letí? Vítejte v kuchyni Veroniky Šmehlíkové každý všední den na Primě. (TV Prima)

Recenze (9)

DonBraso odpad!

všechny recenze uživatele

Chápu, že pořady o vaření pořád táhnou, ale tohle? Ta vaří jak z učebnice a zapomíná divákům vůbec říkat postup :D Nejlepší o hranolkách. Tak milé děti jak Vám chutnají hrany? :D Reklama na zdravou jak prase. Na to vůbec nevíte jak dlouho, na kolik stupňů. Do toho host jak víno. Koncept tak někam sotva na Youtube. V tomhle je jedině divák ve varu. Výhodu má, že to může přepnout. Ach jo... ()

pindruche odpad!

všechny recenze uživatele

Co to je? Tu nehezkou, rádoby vtipnou, paní Koko neznám. Dvojsmyslné " vtipy", čumění do kamery, kroucení se a nucený dlouhý smích. Podivní hosté a k tomu nás Noid učil dělat dřepy. Strašný. ()

Reklama

Razzor_82 odpad!

všechny recenze uživatele

"Žiju jídlem a vším okolo něj." No ty KOKOt, další vaření. Ta Prima už vážně neví čím by vyplnila čas. K čemu to nezáživné žvanění s rádoby celebritami?  0/10 ()

NiaWolf odpad!

všechny recenze uživatele

Měla jsem za to, že se jedná o pořad o vaření, ale za tu chvilku, co to bylo zapnuté, se vařilo asi 5 minut. Hrozně mě vytáčí, jak moderátorka pořád kouká vedle kamery a když přišel nějaký rádoby slavný host a začaly jakože zpívat, či jak by se to dalo slušně nazvat, tak to byla poslední kapka. ()

Sfaxia odpad!

všechny recenze uživatele

Afektovanou Verunu vykopli z čt, tak zakotvila na Primě. Na nic si nehraje, jen mrckuje a tahá předstíranej smích až z paty. Odpad odpadů futrál. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama