Reklama

Reklama

Xing yuan

všechny plakáty

Obsahy(1)

Dej filmu sa sústredí na postavu Oniona, ktorý v detstve oslepol a onemel. V dospelosti Onion pracuje v nemocnici, kde sa zaľúbi do sestričky Autumn. Jedného dňa pozve Onion Autumn na rande. Keď dievča súhlasí, je bez seba od radosti, zakopne však o kameň a zrazí ho auto. Následne sa dostáva do neba, kde „náhodou“ vyhrá jackpot, spočívajúci v možnosti vrátiť sa na zem na dobu piatich dní s tým, že ho nikto nespozná. Po návrate medzi ľudí sa Onion snaží prihovoriť k Autumn, ale tá ho nespoznáva a hlboko trúchli nad jeho smrťou. Keď mu už na tomto svete zostáva len pár hodín, snaží sa urobiť všetko, aby mohla Autumn byť šťastná. (ČSFD)

(více)

Recenze (12)

Shit 

všechny recenze uživatele

Příběh o dočasným návratu zemřelý osoby mezi živí, neni nic, co už by tu nebylo aspoň 10x, ale i přesto, že to prakticky nemá čim překvapit a schéma příběhu je jasný skoro od začátku, to je mile natočený, má to příjemnej soundtrack a jako hlavní tu je moje oblíbená Cecilia Cheung a sekunduje jí Richie Ren. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Je to milé jak už jen asijská romantika umí být, je to pohodové a laskavé, občas to umí být zábavné nebo krásně dojemné, má to řadu kouzelných momentů, hezkou hudbu a Cecilka je pěkná jako obrázek. Přesto tomu chybí jakási tajná přísada, kterou podobným filmům umí dát Japonsci nebo Korejci. Možná je to v místy dětinské naivitě, možná tím, že to občas herecky i dějově trošku "kodrcá". což však nic nemění na tom, že to byl dalšívelmi příjemný filmový zážitek. ()

Folpa 

všechny recenze uživatele

Hezky se odvíjející romantika se zajímavým příběhem a krásnou Cecilia Cheung v hlavní roli. A ta scéna s andělem... dokonalost. ()

Mkqp 

všechny recenze uživatele

Prostý filmeček o čisté lásce mezi zdravotní sestřičkou a jejím pacientem, která se naplní až po smrti jednoho z nich. Autumn je zdravotní sestřička pečující o slepého a němého Oniona, s nímž se dokáže nejvíce uvolnit. Jednoho dne ale Onion umře a ona si plně uvědomí své pravé city, jenž pro něj schovávala. Mezitím se Onion vrací na pět dní zpět mezi živé, aby mohl Autumn vyjádřit svou lásku k ní. Pro tuto pětidenní šanci má sice zrak i hlas v pořádku, ale háček je v tom, že ho nikdo nepoznává a on nemůže nikomu říci kdo doopravdy je. O proti Oiolairemu se mi první role “Cecilky“ líbila a smekám jak pěkně zahrála všechny emoce. ■ Velice se mi líbilo telefonování do rádia a zároveň něco k zamyšlení: Pohledem vlastníma očima budete chamtiví. Budete jí chtít vlastnit. Zkuste nevnímat očima. Klidně zavřete oči a poslouchejte srdce. Můžete vše vnímat jinak. Cítit krásu a štěstí se srdcem. Budete mít prostor na představivost. ()

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Jako komedie to dost selhává (a nebo nemám pro ten hong-kongský humor prostě pochopení), jako romantický snímek na téma nevyřčené lásky a citů se na to celkem dívat dá (Cecilia už mne dříve oslovila ve snímku Failan), ač to celé zachraňuje převážně závěrečná část a působivý saxofon :-) ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

ukecana cinska romanticka komedia. Ked toto sledujem , mam chut dat Marshallovej Pretty Woman maximalne hodnotenie   : 30 % ()

toma.baza 

všechny recenze uživatele

"Cibule" je slepý a němý. Bydlí v ústavu, kde se o něj stará sestřička Podzim. Vztah mezi nimi je něco víc než jen vztah mezi pacientem a sestřičkou. Ale nikdy si nic neprojevili. Jednoho dne Cibuli porazí auto a on umírá. V nebi se dozvídá, že vyhrál jackpot. Smí se na pět dnů vrátit zpátky na Zem, ale v jiném těle a nesmí nikomu říct, že je Cibule. ()

Oiolaire 

všechny recenze uživatele

Tak tady šel film bohužel úplně mimo mě, v podstatě jsem měl po celou dobu neodbytný pocit, že jsem se stal obětí jakési Hong-Kongské odpovědi na jihoamerické telenovely. Příběh bych s jistou dávkou sebezapření přetrpěl, nicméně to, co předvedli herci je jen těžko popsatelné. Přehrávání nejtěžšího kalibru v čele s panem "cibule", který mi přišel, spíše než slepý a němý, duševně zaostalý. Hvězdičku za Cecilii Cheung, přestože i v jejím případě jde asi zatím o nejslabší roli. ()

muti 

všechny recenze uživatele

dost silny pribeh o druhej sanci, aj ked kratkodobej. nikdy ju nevidel, avsak teraz ju ma moznost vdiet aj sa s nou rozpravat. avsak ona ho nespoznava, to je sucast dohody o posmrtnom navrate. film koli skvelej stopazi nestihne nudit a pribeh pekne odsypa. koniec je velmi emocionalny a krasna hudba este pritvrdzuje muziku. Cecilia Cheung v perfektnej forme, zdravotna sestra, ktoru by nik neodmietol. som velmi rad, ze sa ku mne tento filmik dostal! ()

Reklama

Reklama