Reklama

Reklama

Tomu se ani nechce věřit

(TV film)
  • Velká Británie Too Good to Be True

Obsahy(1)

Až do včerejška byli "šťastně rozvedení". Jejich manželství se sice kvůli Robertově nevěře rozpadlo už před čtyřmi roky, dodnes však spolu dokážou - a není to jen kvůli dětem! - přátelsky komunikovat, vycházet si vstříc, a dokonce, k údivu všech Tininých kamarádek, i vyrážet na společné rodinné dovolené do zahraničí. Jenomže to všechno, zdá se, je minulost. Protože Tina po těch čtyřech letech celibátu zatoužila po opravdovém vztahu. A protože Robert, byť dávno znovu ženatý, se nedokáže smířit s tím, že by jej v životě jeho "bývalky" měl někdo nahradit, nedokáže potlačit náhle propuknutou žárlivost a zraněný majetnický pud. Každý z těchto pocitů by dokázal v mezilidských vztazích napáchat škody víc než dost. Spojí-li se však všechny do jednoho jediného, vznikne přímo tragicky vražedná kombinace. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Bilky 

všechny recenze uživatele

Bolo to síce trocha ozťahané ale na TV produkciu stále to lepšie, čo sa dá vidieť za málo peňazí. Škoda skratkovitého záveru. Medzi 3-4* Odkaz pre PLESKY: Ty asi rad pises na prve stranky detektivok kto jevrahom, vsak? ()

Reklama

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Thrillery jsou mým oblíbeným žánrem, ale docela mě překvapil původ vzniku (zatímco kvalitní zahraniční komedii si skoro neumím představit z jiné než britské produkce, thriller prostě musí být made in USA). A možná se to na filmu trochu podepsalo. Divákovi byl vyjeven vztah muže k exmanželce, který ač byl už 4 roky ženatý s jinou, pořád žárlil na svojí ex, kontroloval ji a později terorizoval a jejich společné děti mu byly spíše dobrou záminkou pro jeho žárlivé konání (bohužel s takovými případy se člověk setkává i v reálu a rozhodně to JE aktuální problém společnosti). Hlavní hrdince jste její zoufalou situaci věřili a rozuměli ste jí. Komu jsem však něvěřil byly ti 2 malí spratkové (zvláště ta odporná holka) a pak jsem navíc nevěděl, co si myslet o tom docela odfláknutém konci, zvláště "znovuzrození" hrdinčina přítele (co je to za hovadinu, aby chlap, kterej vypadá, že je probodnutej do srdce, ležel nejmíň pů hodiny na podlaze, kapala z něj krev a pak, aby v závěru nastoupil na scénu jako úplně zdravý a nepošramocený člověk?!). Je to něco mezi 3/4*, ale za převážně dobře herecky i režisérsky odvedenou práci se přikláním k vyššímu hodnocení. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama