Reklama

Reklama

Adele, cesta na výsluní

  • Velká Británie Adele: A New Chapter (více)
Velká Británie, 2021, 43 min

Režie:

Finlay Bald

Scénář:

Finlay Bald

Hrají:

Adele
(další profese)

VOD (1)

Obsahy(1)

Příběh svérázné dívky z Londýna, kterou talent vynesl až k celosvětovému úspěchu a mnoha oceněním... Britská zpěvačka Adele nenabízí světu jen velké hity, které si sama dokáže napsat, ale díky své bezprostřední povaze mnohdy vykouzlí i úsměv na tváři svých fanoušků. Její originalita a odvaha odhalovat v textech své pocity ji dovedly k mnoha oceněním. A hlavně celosvětovému úspěchu. Režisér Finlay Bald za pomoci jejích vlastních slov, videí i živých vystoupení přináší ucelený pohled na život a hudební kariéru jedné z největších současných umělkyň. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

Marze 

všechny recenze uživatele

Pisne Adele mimoc nesedi, ale ta snura oceneni je az karikaturicka. Urcite ma pevecke nadani a podivny vstupni filtr na muze, az takovy prutokac.Dokument na ()

Reklama

Hidoshito 

všechny recenze uživatele

Adele je bezesporu nejlepší a nejtalentovanější zpěvačka, ale dokument se za mě moc nepovedl. Jako je fajn se dozvědět, kolik všech možných cen a sošek (zaslouženě) posbírala, ale místo těch děkovných tiskovek bych uvítal více záběrů z koncertů, tvorby klipů/songů atp. Prostě mít husí kůži z něčeho, tady je to úplně "sterilní" životopis. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama