Reklama

Reklama

Obsahy(1)

John Q. Archibald (Denzel Washington) je obyčejný starostlivý otec rodiny, jakých jsou na celém světě miliony. Pracuje v továrně a se svými blízkými se snaží trávit co nejvíce času. Jednoho dne se mu však zhroutí celý svět. Jeho syn onemocní a má-li přežít, je nutná okamžitá transplantace srdce. Na ní se však nevztahuje pojištění a tak je nové srdce malému Michaelovi odepřeno. Čas běží a situace začíná být zoufalá. John se proto rozhodne pro krajní řešení. Vezme zaměstnance operačního sálu jako rukojmí, zabarikáduje se s nimi v nemocnici a trvá na operaci svého syna. V té chvíli vstupují do hry další dva muži. Zkušený vyjednanač s únosci Grimes (Robert Duvall) a horkokrevný šéf policie Monroe (Ray Liotta). John se tak ocitá v situaci, kdy nechce ublížit ostatním, ale pokud má zachránit život vlastního syna musí vše vsadit na jednu kartu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (238)

Musak 

všechny recenze uživatele

Vcelku mě překvapilo nízké hodnocení. Ano, film sice je předvídatelný už od začátku, ano klišé zde taky jsou, ale že by byl film nudný, tak to opravdu ne! Škoda jenom, že se John ke konci opravdu nezastřelil, tím by si u mě film hodně polepšil. Co mě však opravdu rozsekalo v záporným slova smyslu je bouračka na začátku, kdy ženská v bavoráku předjíždí náklaďák a sama jede asi o 2 km/h rychlej, protože ho předjíždí neskutečně dlouho. To by ještě bylo v pohodě,ale to že ten protijedoucí náklaďák jede tak 30km/h, vidět je víc než dostatečně dlouho, má kupu místa na to, aby se vyhnul a stejně si jede pořád rovně jako by nic. To měli tu scénu radši úplně vypustit než natočit takovouhle ptákovinu. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Srdcervoucí příběh asi není úplně košer termín pro film, kde jde o transplantaci srdce....jedná se tedy o kulervoucí příběh o otci, jenž neváhá pro záchranu syna udělat úplně, ale úplně všechno (ne vážně, je to fakt kvalitní, dojemný snímek)....................moje hodnocení = 7,5 z 10. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Denzel Washington v jeho klasické roli milujícího tatíka, který pro dobro své rodiny udělá cokoli. Nesmírně sentimentální film natočený ve stylu, jaký dokážou jen Američani. Nechybí tomu ale ani napětí, ani dobré herecké výkony. Líbí se mi takový ten filmařský styl ještě z doznívajících 90. let, v jakém se současné filmy už nenatáčí. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

K O M E D I E ! ? . . . Q.uintessence howwniúúdské >srdeční< agitky a z palce vycucaného blábolu s tunami kašoidních multižánrových klišé aneb užijte si to blbouni a mazejte se pojistit... Nejdřív asi proti blbosti, nebo co... %-[.. . . . Jinak zase jednou fak škoda slov... - - - P.S. A komu tohle jako slouží?! - - - - - (Poprvé viděno 19.2.2012 na >novoidní íkvétykvovizi< /umocněno procítěným pražskočudlím dabingem ou jééé.../, hodnocení 4455., q.uasicomment zde znechucený jako stopětapadesátý - 20.2.2012) ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Film s námětem, na kterém by schopný scénárista a režisér dokázali vystavět sakra dobré drama (kdoví jestli s novými poměry ve zdravotnictví jednou nebudeme postaveni před podobnou volbu). Bohužel zde tomu tak není a míra klišé dějových i dialogových přesahuje míru snesitelnou o jednom sobotním večeru, nemluvě o pár WTF situacích. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (6)

  • Odkaz "Pre Sashu" pred koncom a začiatkom titulkov je pre režisérovu dcéru Sashu Cassavetes. (Crybaby)

Související novinky

Denzel a Nick opět spolu

Denzel a Nick opět spolu

23.11.2005

Herec Denzel Washington a režisér Nick Cassavetes se už jednou sešli při natáčení filmu John Q. Ten měl sice rozporuplné kvality, ale vzájemná spolupráce těmto pánům zřejmě svědčila, takže další… (více)

Reklama

Reklama