Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Během války ve Vietnamu měla americká armáda daleko větší palebnou sílu než kdokoliv jiný. Zatímco americká armáda zničila povrch země, Viet-Cong obsadil podzemí. Proto je do války povolána jednotka nazývaná Krysy, ke které patří i nejobávanější člen americké armády seržant Bruce Burns (Jack Gilbert). Tato skupina odvážných mužů má za úkol vylákat příslušníky Viet-Congu z této zdánlivě nepřehledné sítě podzemních pevností. A to i za cenu nejvyšší... (Bontonfilm)

(více)

Recenze (3)

raduna01 

všechny recenze uživatele

BATTLE RATS - Na VHS jako KRYSY - Viet-Cong obsadil podzemí, a tak je do války ve Vietnamu povolána jednotka nazývaná Krysy, ve které je i nejobávanější člen americké armády Bruce Burns. Tato skupina má za úkol vylákat příslušníky Viet-Congu ze sítě podzemních pevností. A to i za cenu nejvyšší.… Hlavní roli seržanta Burnse si zahrál Jack Gilbert. Režii měl Brigs Benjamin starší. ()

Zupan_ 

všechny recenze uživatele

Ďalší Filipínsky vojnový film ale tentokrát bez Talianov. Film sa zaoberá tunelovými krysami, čo nie je moc populárna tématika vo filmoch tohoto žánru. Prvá časť filmu sa zaoberá tréningom a potom sme hodený do akcie ktorá zaberá vetsinu filmu a je veľmi dobrá. ()

Reklama

Reklama