Reklama

Reklama

Miluj mě, prosím

  • USA Wicker Park (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mladý, talentovaný bankéř je posedlý představou, že krásná dívka, kterou pravidelně potkává v kavárně, je jeho bývalou životní láskou. Zahoří touhou získat ji zpět. Začne ji pravidelně sledovat při jejich návratech domů, postupně se stále více a více přibližuje. Jednoho dne získá potřebnou odvahu a vkrade se až do jejího apartmánu. Jeho touha ho zde přivede až k nebezpečnému odhalení, které může změnit celý jeho život a nejen jeho... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (512)

paascha 

všechny recenze uživatele

Proč bankéř, když byl fotograf??? A navíc to byla pěkná slátanina. Jestli si někdo myslí, že flashbacky a přeházením scén vytvoří napínavo a zajímavo, ne ne, nevytvoří. Jen zmate. A ignorováním a překrucováním logických věcí - jako třeba používání mobilů a mailů - zase jen naštve. Myšlenka dobrá, ale realizace slabá:-( Možná, že na uni stupidy to funguje, ale náročnější divák se nudí od 2. minuty. ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Asi měknu, nebo se v nepřátelském znamení štíra střetl mikrokosmos s makrokosmem, ale mně se tahle romantická věc i líbila. Teorie lásky je andělská, její praxe však dábelská. A dodnes vlastně platí nadčasové pravidlo, jak si najít svou Popelku - podle střevíčku. Jakkoli bych ji být v kůži hárajícího Hartnetta zabil, jako divák s kouzelnou Rose Byrne soucítím. A to morálně dopadla ještě docela dobře, takový Josh taky kecal jako Rudé právo o žních na západě - a to se nezmohl ani na omluvu, když svou snoubenku poslal v dost rozporuplné scéně do háje. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Absolutně mě pojetí tohoto filmu neoslovilo. Velmi jsem se nudil. Nechápu, co na tomto filmu bylo tak úžasného. že se vypracoval až do červených čísel. Pro mě jeden z nejhorších a nejméně záživných filmů s milostnou tématikou. Herci asi sami nevěděli, o co ve filmu jde, nebo alespoň mně tak připadali při ztvárnění svých postav. 40% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Někdo zmešká autobus a přijde o možná zajímavou schůzku. Jiný nestihne závěrečný díl oblíbeného seriálu. Další otálí s nákupem luxusních šatů, které hned druhý den zmizely z výlohy. Jenže někdo ztratí dva roky života, které mohl věnovat někomu: TOMU/TÉ pravému/pravé. Svět náhod, vzpomínek a intrik v netriviálním balení Paula McGuigana je takovou emocionální detektivkou, u které mám na paměti, že před oněmi deseti lety mezi mladými dost frčela. A to nejen pouze díky totálně romantickému závěru s Coldplay v zádech. Josh Hartnett (kam jen se ten hošan ztratil?) má slibně rozjetou kariéru a sličnou snoubenku. Jenže před služební cestou do Číny se mu vrátí vzpomínky na Diane Kruger, kterou miloval, ale jejich vztah zvláštně skončil. Přepínáme mezi minulostí a současností, Josh má jen starožitnou pudřenku, vzpomínky na vůni své bývalé lásky a podivnou holku, která má nejedno tajemství. A divák několik indicií, několik verzí, různé klíče od bytu, různé velikosti bot, nepřečtené vzkazy a dopisy. Skládačka je to velmi povedená, útržky informací jsou slušně servírované. Jakmile do sebe něco začne zapadat, vrátí nás tvůrci na začátek, ale bude nás to bavit. A hlavně to není něco ve smyslu á la teď se hlavní postava probudí ze snu. Technicky je to povedené, atmosféra je moc fajn, herci mi sedli, Kruger tu platí za dokonalou kočku, prakticky neznámá Rose Byrne už tehdy dokazovala, že v ní něco je. Holt když se neopětované city „naštvou“.. ()

Rob Roy 

všechny recenze uživatele

Kdybych neznal CSFD, tak bych si tenhle film nikdy nepůjčil, tomu věřte. Očekával bych tuctovou romantickou komedii...Ovšem zdejší interesantní hodnocení mě donutilo zkusit to. I tak moje očekávání byla stále poměrně nízká. A vyklubal sez toho velmi rafinovaný film, něco mezi romancí, detektivkou a thrillerem. Často jsem byl v napětí a pořád jsem byl zvědavý, co se bude dít dál. Chytrý scénář, zajímavá práce s časem, dobrá režie. Diane Krugerová mě vůbec nezaujala, ta opravdu neumí hrát, zato Rose Byrne ( sakra kdo to je? ) je vynikajicí, rozhodně nejlepší postava filmu. Sakra, já jsem dokonce uvažoval o pěti hvězdách! Díky, CSFD!! ()

Galerie (119)

Zajímavosti (8)

  • Restaurace, ve která Matt začne Lise telefonovat se jmenuje Bellucci. Herečka s tímto příjmením a navíc jménem Monica ztvárnila jednu z hlavních rolí v původním francouzském snímku L’Appartement (1996). (imro)

Reklama

Reklama