Reklama

Reklama

Světová teta Velvet

  • USA International Velvet
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Lásku ke koním a touhu po vítězství najdeme ve filmu, který navazuje na slavný a řadou cen ověnčený snímek z roku 1944, kde hlavní roli malé Velvet vytvořila tehdy jedenáctiletá Liz Taylorová. Bezdětná Velvet nyní žije se spisovatelem Johnem Seatonem. Příběh začíná ve chvíli, kdy k ní přijíždí osiřelá neteř Sarah. Dívka není z nového domova příliš nadšená, vše se však změní v okamžiku, kdy se seznámí se skvělým hříbětem. Zdá se, že co se před lety nepodařilo Velvet, se nyní může povést Sarah. (šubelinka)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

Terva 

všechny recenze uživatele

Sarah odjíždí do Anglie, svého nového domova, a za koňmi, které tolik miluje..... Hezký a příjemný snímek. Námět - Enid Bagnold. Scénář - Bryan Forbes. Produkce - Bryan Forbes a John L. Hargreaves. Kamera - Tony Imi. ()

Martin741

všechny recenze uživatele

Taka cira pohodovka, ba dokonca az artovy film, chyba vyraznejsi dej, ale to mne ako jeblemu pozerskemu artovemu picusovi, co miluje artove filmy vobec nevadi. Abych nasral verbala, lebo ten evidentne neznasa "artove hnedopichy". Artovy hnedopich sice som, a obcas mam aj rad filmovu cervenu knihovnu ale rozhodne nejsem vystudovany filmovy teoretik -elitar. Od tych co najdalej. Oddych z toho sala na kilometre, obycajne dialogy prevladaju, no a ja milujem art - cize obcas som schopny otvorit ten poklop zumpy a hladat to hovno, ktore mi je sympatickejsie, pripadne menej smrdi. Tak tu som bol po otvoreni maximalne spokojny : 77 % ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

On je to celkem obyčejný film o tom, jak se dívka dostane k něčemu, co ji baví, jde si za svým snem a nakonec i dokáže něco velkého přesto, že ve svém živote utrpěla velkou ztrátu. Ale díky tomu, že jsou tu herci jako Christopher Plummer, který je tu krásně zábavný, a Anthony Hopkins, který je prostě dobrý, dá se to snést. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama