Reklama

Reklama

Las Vegas: Kasino

(seriál)
USA, (2003–2008), 73 h 34 min (Minutáž: 40–43 min)

Hrají:

Josh Duhamel, James Lesure, Vanessa Marcil, Molly Sims, James Caan, Nikki Cox, Marsha Thomason, Tom Selleck, Frank Santorelli, Guy Ecker, Dale Dye (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(106)

Obsahy(1)

Vítejte v Las Vegas, v kasinu a hotelu Montecito! Hosté si tu mohou dělat, co se jim zlíbí, ale všichni dodržují zásadu: k čemu dojde v Las Vegas, to tam také zůstane. Jen Edu Delinovi a jeho týmu nic neunikne. Mají na starost bezpečnost kasina a čeká je skutečně dost práce... (oficiální text distributora)

Recenze (122)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Naprosto nenáročná pohodovka akorát tak na všední odpoledne. Hlavní hrdinové jsou dostatečně hrdinští a sympatičtí, pokud jde o dámy, tak ty jsou velmi pohledné a typově rozmanité, a všichni všechno řeší převážně s humorem. Jenom musíte tak nějak přistoupit na hru "Vegas je zcela jiný svět" a smířit se s tím, že ty prostřihové záběry na digitální kasíno Montecito jsou (v prvních sériích) dost hnusné:) Dlouho, dlouho jsem vzpomínal, odkud znám tu kočenu Vanessu Marcil (a taky se rozhodoval, jestli je vyztužená silikonem nebo ne, ale to sem nepatří;))... nebýt Tylera, asi bych na to nepřišel, takže tímto mu budiž díky a především budiž věnována vzpomínka rajcovním culíkům nejenom z Bayovy Skály;) Ale jelikož už jsem hrozně dospělý, a hlavně protože ten seriál zas tak moc nežeru, ani ona mě nedonutí dát víc než 70%. PS: Noha Kinema zvládla opět kvalifikovaně znásilnit další zcela nevinnou oběť. Pátá série se v jejím pojetí potkala s novým otravným trendem "naserme do toho rovnou dva reklamní bloky", a (aspoň v září 2011) BYLY ZÁVĚREČNÉ DVA DÍLY ODVYSÍLÁNY V OPAČNÉM POŘADÍ!!! Ono jako ne že by bylo úplně o co stát, protože pátá řada byla prvním a posledním setkáním s tajemným sekáčem Cooperem, a byla utnuta po 19 dílech proti plánovaným 22, což vyústilo v naprosto nedůstojný několikanásobný cliffhanger... Škoda, že dopad "krize" na studio NBC odnesla i Duhamelova parta, zrušení takových tragických omylů jako Nový Knight Rider ale asi nestačilo. Inu rozmařilost Las Vegas se do těžkých časů nehodila. Takže ještě jednou - 70% a díky za tu pohodu, na společníky při učení se na advokátky se nezapomíná... ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Některé díly jsou velice nudné a přehnané. "Ede, tady Kim potřebuje za svým přítelem do Los Angeles, jinak prý nebude masírovat naše hosty. Hm, hm vemte si soukromý tryskáč.... Naopak, některé díly jsou velice zábavné a díky zajímavým vztahům hlavních představitelům, kteří na sebe velice často šijí kdejaké boudy, nebo jen přehazují vidlema miliony dollarů, má seriál originální náboj. Vše podtrhuje fakt, že seriál představuje prostřední, do kterého se v životě nedostanu (možná bych měl děkovat bohu). Hlavní postavy se navíc baví o desítkách tisíc dollarů, jako o běžném kapesném a Ferarri považují za trabanta. Dokonalý protiklad třetiny lidstva, umírajícího hlady. 70% / Zeck 22.06.09 ()

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Odpolední pohoda, která se málokdy bere opravdu vážně a ve které vystupují zástupy padlých, ale i zářivých hvězd. Na první pohled bezproblémová záležitost, jež však vzbuzuje opravdové obavy, jak daleko ve sledování hostů a ve svých pravomocí skutečná kasína mohou zajít. V tomto ohledu skoro až orwellovsky znepokojivé. ()

LiVentura odpad!

všechny recenze uživatele

Objevil se zde i samotná "Sly"... jinak zcela amer.tuctový komerční propadák o několika vymodelovaných fiflenách a pár jejich nabíječích.!!!!!! :-(( ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Nech si vraví kto chce čo chce, Las Vegas: Kasíno je jeden z mojich najobľúbenejších seriálov, najmä vďaka dvojici Caan - Duhamel a občasnému Selleckovi. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

První řada nic moc, ale ty další mě zaujaly. Není to na pravidelné sledování, ale párkrát do týdne to rozhodně neuškodí... Hlavní postavičky jsou super, ale otravné, samolibé čůze s tváří Vaness Marcil prostě nemůžu přijít na chuť.;-) ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Často absurdní zápletky, často předvídatelné až hanba, ale všehovšudy dobrá oddychovka. Čas, ve kterém ho nasadila Nova je plně odpovídající. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Videl som iba zopár častí počas obeda niekedy pred pár mesiacmi a povedal som si, že ďalšia variácia na variáciu variácie. Dajme tam jednu hereckú legendu, sexi vyšetrovateľky a modelov, ktorí popri modelingu vyštudovali policajnú akadémiu. Ak sa namotáte, nemusí to byť zlá voľba, len mi to pripadá absolútne zbytočné. Ako väčšina dnešných krimi seriálov. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Myslím, že práve tuna našli Josha Duhamela... no nie? Seriál, ktorý Vás zavedie to tajov a útrob kasína... uúu, nenáročné, ale fajn 6/10 ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Zbožňujem tento seriál. Na každej časti sa zabávam a neomrzí ma. A zvyčajne tam dajú nejakú známu osobnosť, tak to nemá chybu. 100% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Skvělý seriál,který má svůj neotřelý a místy opravdu brutální styl.Parádní herci,skvělá sranda a snad každej díl,kterej sem viděl,mě bavil.Scénáristicky zvládnuté naprosto na jedničku.Šílené postavičky a díky minulosti se CIA,nabízí seriál širokou škálu možných příběhů.58% mi přijde jako very bad joke,pusťte si kriminálku Miami vy suchaři!Nejlepší díl: 1 řada,díl 15.Hraje tam Jean Claude Van Damme. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

ČESKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: NOVA = 13.2.2009 - réžia českého znenia = DANIEL TůMA + SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: MARKÍZA = 18.2.2010 - ak ste ťažko pracujúci človek ako ja a po náročnom dni chcete aspoň na 45 minút "vypnúť", je toto tá správna cesta. Krásne ženy, nie úplne blbé zápletky, svižná akcia, nadhľad a občasné inteligentné žmurknutie na skúseného diváka. Vadí mi len nesympatická úvodná zvučka, ktorú asi zostrihali v roku 1991. NICK SLAUGHTER by mal radosť. :-) (5.2.2009) --- Dvojepizóda ÚNOS DELINDY (ktorá je svojráznou variáciou na GRAVE DANGER) a Vianočná epizóda sú zatiaľ absolútne najlepšie. A na úvodnú zvučku som si už v pohode zvykol. (7.6.2009) TECHNICKÁ POZNÁMKA: Idioti z NOVY (16.7.2009) prehodili poradie záverečnej dvojepizódy. Asi preto, že seriál končí otvorene a oni to chceli takto primitívne zamaskovať. Kreténi. (20.7.2009) ()

J.Connor 

všechny recenze uživatele

LV:K má obrovské štěstí, že začíná přesně v moment, kdy se obyčejně vracím z práce. Otřepané zápletky, trendy střih a kamera, barvičky, sterilní prostředí, absolutní nenáročnost a absence ambicí cokoliv reflektovat a nakonec samozřejmě i ty holčiny s Caanem a muzika od ex-NIN Charlieho Clousera tvoří po celym dni koncentrace ideální doprovod ke krátkému tupému vydechnutí.... ()

prome 

všechny recenze uživatele

Naivní, fádní a předvídatelné. Další z velké řady zbytečných seriálů o ničem. Jednu hvezdičku dávám jenom za krasné herečky. ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Příjemná odpočinková věc ze světa zářících neonů a pozlátka. Plusové body získává především za obsazení(Josh Duhamel, James Lesure a hlavně James Caan) a samozřejmě atmosféru, kterou většina z nás nikdy nezažije. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Každý seriál začínajúci označením Las Vegas má vždy určitú výhodu. Jedná sa tu o seriál, ktorý nechce byť jednotkou na trhu a ani nechce vytvárať nezabudnuteľné zážitky hodné opakovanie. Chce byť oddychom, stráviteľnou zábavou. Chce sa stať Vaším sprievodcom všedných dní. Tak nebuďte na tento seriál prísny a ak máte vopred predsudky, ani sa doňho nepúšťajte. Šanca že Vás prehovorí je malá. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Ta jedna hvězda je za Stalloneho. Jedinej pořádnej herec, co tam hrál. Dnes jsem viděl celou jednu řadu a světe div se, já to vydržel a tak zvyšuji na tři *** ()

Reklama

Reklama