Reklama

Reklama

Věc z nitra Země

(neoficiální název) (TV film)
  • USA The Intruder Within
všechny plakáty

Obsahy(1)

Počas práce na ropnej plošine blízko Antarktídy vytiahne posádka spolu s ropou aj zárodky neznámeho organizmu, ktorý nepochádza z nášho sveta. Keď sa zárodok vyvinie v dospelú príšeru so schopnosťou vplývať na myšlienky niektorých ľudí, pre posádku ropnej plošiny sa začína boj o prežitie. (helljahve)

Recenze (3)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Někde mezi Vetřelcem, k němuž má film nejblíže, a Věcí. Snímek těží z obliby ohrožení neznámým organismem, co se postupně vyvine v téměř neporazitelného zabijáka. Samozřejmě je to levné, protože do dřívější televizní produkce se více investovalo jen výjimečně. Nabízelo se brutální gore, děsuplné mutace nahradila stínová scéna a finále si muselo vystačit s krátkým soubojem. Na druhou stranu vrtná plošina, připomínající Nostromo, navozovala klaustrofobické pocity a vyjma pár užvaněných míst tu je i několik strašidelnějších scén. A také je zde vědec, co ví více, než ostatní, ale štěstí ho, podobně jako ve Vetřelcích, nečeká. Snímek na dlouhé temné večery především pro milovníky postarších sci-fi hororů. ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Takový předchůdce Věci od Carpentera,které se také může pyšnit solidní atmosféru a netradičním prostředím. Mínus je v efektech. Zde moc peněz nebylo,ale o závěrečnou příšeru nepříjdeme a tak si můžeme vychutnat člověka v kostýmu. Nemohl jsem se zbavit,že všechno vypadalo spíše jak triller ze 70.let,ale možná televizní práce se na filmu takto podepsala. Rozhodně se byl nadšený a příjemně překvapený,že jsem našel něco co se Věci podobá. Občas se na to podívám rád znovu uprostřed noci. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Televízna ,,VotrelcoVec´´, pri ktorej som mal lepší pocit keď sa prakticky nič hororové a akčné nedialo, ale naopak sa vytváralo mystérium okolo. Čo je dosť paradox, pretože priznajme si, že v takomto žánri najviac čakáme na vyvádzanie toho ktorého monštra. Nemám však s týmto TV ´´večerákom´´ vôbec problém a som rád, že som naďabil na ďalší pozerateľný klon od slávneho xenomorfa. ()

Reklama

Reklama