Reklama

Reklama

Nekecej a pádluj!

  • USA Without a Paddle (více)
Trailer 2

Jako kluci byli Dan Mott, Jerry Conlaine, Tom Marshall a Billy Newwood nejlepšími kamarády. Jenže pak vyrostli a jejich cesty se rozdělily. Astmatický Dan se stal doktorem, ale pořád je přehnaně opatrný. Jerry pracuje u psacího stolu, ale touží po práci ve volné přírodě, ačkoli jeho přítelkyně by byla raději, kdyby trošku dospěl. Tom žije ze dne na den, jezdí na Harleyi, svádí holky a pokouší se vyhnout vězení. Po letech se sejdou na Billyho pohřbu, zavzpomínají na staré časy a zajdou do staré klubovny, v níž si kdysi přísahali věrnost a snili o nalezení ztraceného lupu D. B. Coopera, nejslavnějšího bankovního lupiče 70. let. Ukáže se, že Billy léta pracoval na mapě, která by je dovedla k pokladu, a tak netrvá dlouho a padne návrh vyrazit do divočiny a dotáhnout sen do konce. V malém provinčním městečku si pronajmou kanoi a vyrazí po řece. Jenže cesta zdaleka není tak báječná, jak si zpočátku představovali. Musí prchat před neodbytnou medvědicí a zdolat peřeje, zakončené vodopádem. Sice se jim nic nestane, přijdou však o mapu a zásoby. Pro Dana je to příležitost navrhnout, aby se nejkratší cestou vrátili. Naděje mu svitne, když objeví obdělávané pole. Než však stačí vydechnout, zjistí, že jde o marihuanovou farmu, kterou obhospodařují ostří hoši Dennis a Elwood, kteří nejsou vůbec nadšení, že se jim po poli promenádují městští hejsci a ničí jim úrodu. Jestli staří kamarádi nakonec přece jen najdou poklad, není jisté. Cestou však objeví něco mnohem cennějšího. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (272)

salamandrr 

všechny recenze uživatele

Poté co pokřtí loď řekne indián "Dík za střepy, tady si hrajou moje děti", když je honí medvěd jeden týpek si sundá boty a druhý se zeptá "Myslíš, že budeš rychlejší než medvěd?" "To ne, stačí když budu rychlejší než vy dva."....prostě další podařený americký Béčko, které mu na kvalitách přidává americká krajina jak z National geographicku ()

Attta 

všechny recenze uživatele

Tohle je jedna z mála (USA) komedií, která na mě za poslední dobu udělala dojem. Velice dobře strávitelný humor, který není protivný. Vynikající hlášky, krásná příroda, kterou opravdu můžu baštit v jakékoli podobě. Pokud divák nehledí na obsah a děj přitažený za vlasy, tak je schopný se zasmát a odreagovat se. Myslím si, že i náročný divák takovouhle hovadinku jako je tenhle film může s pohodou a nohama na stole vklidu zhlédnout třeba s pivkem v ruce a kamarády a bude se zaručeně bavit - musí mu však sednout tento typ humoru. ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Relativně pohodová a neškodná dobrodružná komedie o trojici dlouholetých kamarádů, kteří se na počest zesnulého čtvrtého vydávají do divočiny najít ztracený poklad. Pár hlodů zaručeně pobaví, ale příliš často se jen dlouze a neefektivně hrotí absurdnost situace, což prokládá "hřejivé moralizování" o přátelství až za hrob a žití naplno. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Nečakane podarená komédia s trochu hrubším humorom (od fekálnych nechutností je ale na míle vzdialená, i keď sa tu hádže hovnami). Hodina a pol ubehla veľmi príjemne, na mnohých miestach som sa fakt nasmial šialeným situáciám, do ktorých sa trojica hrdinov neustále dostávala (eskapády s medveďom vládnu). Prekvapujem sám seba a dávam štyri hviezdy. 7/10 ()

Vaiollet 

všechny recenze uživatele

Pro mě jedna z mých nejoblíbenějších komedií, která je pro mě jasným důkazem, že nemusí ve filmu lítat hromada sprostých slov a různých sprosťáren, abych se u toho třískala smíchy. Neobvyklý příběh, tři velice sympatičtí herci a rychlý, plynulý a vtipný děj. Je pravda, že se z toho dalo vytěžit mnohem více, ale i tak bych to nazvala Komedií podle mého gusta, na kterou se vždy když se nudím ráda podívám. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (12)

  • Keď hlavné postavy vedie starec (Burt Reynolds) do svojej chatrče, tak je vonku tma, ale keď sú v chatrči, tak je cez okno vidieť, že vonku svieti slnko. (ČSFD)
  • Během jízdy trojice hrdinů loďkou má v jednom záběru Dan (Seth Green) klobouk a v dalším zase ne. (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama