Reklama

Reklama

AKA

  • Francie AKA
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Ostřílený agent pronikne do zločineckého podsvětí, kde se nečekaně spřátelí se synkem šéfa gangu. Brzy se ale bude muset rozhodnout, na čí straně vlastně stojí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (77)

xxmurphyxx 

všechny recenze uživatele

Taká akčná klasika z Alžírska...ehm Francúzska, ktorá ani nenaserie, ani nenadchne, ale hlavne ukazuje, že Cantona bol nielen špičkový futbalista, ale je aj obstojný herec. Lenoir si ide samozrejme svoje a so svojou ubitou postavou a predsadenou tlamou likviduje každého, kto sa mu začne srať do cesty. Filmov, ako je tento sú desiatky, alebo skôr stovky, ale na zabitie večera postačuje. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Kameraman a hlavní hvězda Ztracené kulky, přináší pomalý a smrtelně vážně míněný akčňák, který se občas přepne do akční rubačky. V nejlepších scénách připomene Raid nebo to lepší od Manna, ale děj neobhájí stopáž, akce je málo a chybí jí drive a wow momenty. Nenáročná jednohubka, která má bohužel o 30 minut navíc. ()

Reklama

Heywood 

všechny recenze uživatele

SICE JE TU ZASE  BOREC, CO ZLIKVIDUJE DESET CHLÁPKŮ A ANI SE U TOHO NEZAPOTÍ, ale dějově to nebylo tak špatné, když uvážíme, že bojové scény byly dobře připravené, agentská zápletka nebyla směšná, hlavní hráči ztratili scénářem v době času a vlivu sebereflexi a ta chamtivost, kterou Bible označuje jako hřích opět slavila úspěch. Lokace slušné, překvapivých momentů je více, mrtvol také, a to že film končí s morálkou a správností si divák zaslouží. PROTOŽE ŠPÍNA ZÁPADU JE DENNĚ V MÉDIÍCH PROSTOUPENA POLITIKY, KTEŘÍ JSOU PRÁVĚ TAK ODPORNÍ, JAKO TEN ZDE VE FILMU (Výborně zahraný!) Od filmů tohoto tipu si nelze moc slibovat, ale když udrží napětí a spád, a to zde bylo, je to v daném žánru to, co hledáte a více nedostanete. Že si film za 14 dní nebudete pamatovat? Jistě, takových se točí stovky. Přesto 65% ()

slovan.mma odpad!

všechny recenze uživatele

Spoiler Alert: Sľubný začiatok. Agent sa.necha zajať a popravi ženu ,ktoru pôvodne mal zachrániť(teda to tak aspoň vyzeralo). Potom tento muž bez srdca ide infiltrovať tretotriednu wannabe mafiánsku skupinu(ktorá si nevie rady s inou miestnou teplakovou mafiou z Čečny), lebo kapo tejto "mafie" môže byť pojitko na hľadaného teroristu. Muz bez srdca sa infiltruje do miestnej pseudomafie a hneď sa zamiluje do syna bossa (Eric Cantona) čo vyzerá ako keby mlatkohlavy žralok splodil dieťa s Brunom Marsom. Jeho debilný vizuál je jeho najmenší hriech btw... Následne sa všetko na konci celé otočí a z teroristu je milujúci otec, agent bez srdca zachráni jeho dcéru a prestriela sa cez 100 fizlov a zlí bieli politici čo drancuju Afriku a vraždia deťom rodičov zaplatia za svoje hriechy. Z celkom slušnej francuzskej akcie sa na konci vykľul woke pravdolaskarsky blvanec o zlých europanoch a dobrých cernoskoch, čo by sa v Afrike mali bez nich lepšie. Preboha, prečo??? ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„A ADAM SE VÁM BUDE LÍBIT. DESET LET V LEGII, TEĎ SE VRÁTIL Z AFRIKY. JE TO ZVÍŘE…“  Francouzská klasika. Dobrej thriller z prostředí gangu, do kterýho se infiltruje polda. Jde tady samo o víc a příběh s dobrým (a drsným) hrdinou, okořeněnej trochou tý akce, mě baví. Taky je fajn vidět zase Cantonu.    /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Thx za titule „Tereza Wong“. ///                         PŘÍBĚH  ****  HUMOR  ne  AKCE  **  NAPĚTÍ  * ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama