Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratři Tom a Jock Cusslerovi pořádají dobrodružné jízdy na skútrech pro turisty. Když se na jejich skupinu zřítí lavina, díky rychlé úvaze všechny zachrání. Ale vesnice nedaleko odtud je kompletně pod sněhem. Poté riskují své životy, aby zachránili uvězněné přeživší. Musí jednat rychle – vzduchu není nazbyt! (oficiální text distributora)

Recenze (22)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Tenhle film se jmenuje Lavina zcela správně a výstižně, jelikož má na diváka stejný efekt, jako masa sněhu valící se ze svahu. Buď navždy pohřbí vaše očekávání od akčního dobrodružného thrilleru poslepovaného v koprodukci tří zemí (!) anebo se vám přežít sice poštěstí, ale nikdy víc se k této podívané neodvážíte ani přiblížit. Výstižná je též glosa uživatele Trainspottera, takhle nějak na tom film skutečně je. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Ach jo... Proč chce někdo natáčet film o lavinách, když o jejich chování neví vůbec nic? Dvě hvězdy dávám jen z toho důvodu, že už jsem viděla i mnohem horší snímky made in Canada a tenhle byl navíc "dokoukatelný". ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Skřivíte-li mé dceři vlásek na hlavě, urvu vám palici a narvu vám ji do prdele !! To si vyřiďte těm svým investorům !!" ;) ()

Vědma 

všechny recenze uživatele

Ľudia robia kraviny, podceňujú laviny, zpívá Ivan Mládek a já jen dodávám - jsou i horší katastrofáky, ale ne o moc. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Bylo to dobré, moc hezké záběry, žádné z nich se neopakovali, vše působilo strašně realisticky až mám strach si jít zalyžovat. Hezky profesionálně zvládnuté, klaním se. ()

Blacks odpad!

všechny recenze uživatele

kýč, kýč, kýč a k tomu pořádná konina. Na druhou stranu jsem se smál možná ještě víc než u filmu 2012. Ale stejně Odpad! ()

Master19 odpad!

všechny recenze uživatele

Jakékoliv ambice státi se béčkovým filmem jsou zařízunuty hned úvodními titulky. To už ty, co doma patlám v pinnacle studiu vypadají lépe... Pak už se to jen kupí. Naivně natrikovaná lavina, zmatené stříhy slunce-pod mrakem-slunce-pod mrakem, naprosto nelogické chování postav, nikam nevedoucí scény (situace po první lavině) a jako bonus pro našince: dobrou půlku postav dabuje Bohdan Tůma... ;-) ()

vojta033 

všechny recenze uživatele

Ne ne ne.... Po dlouhé době něco, co se nedalo ani dokoukat. Jak je možné, že lavina zničí hotel a o pár metrů vedle normálně stojí stromy...Hloupé dialogy, tragické lyžařské scény a dohromady film tak stupidní, že se to prostě nedá skousnout.. Lyžování a sníh miluji a to je jediný důvod proč nedám odpad. ()

Mark1983 

všechny recenze uživatele

Pro mě je tento film pohodový průměr,což jsem se bavil od začátku do konce.Jinak souhlasím,že se nejedná o filmovou největší pecku,ale podle mého názoru to má nižší hodnocení,než by opravdu mělo. ()

Reklama

Reklama