Reklama

Reklama

Významný americký politik Flanders uzavře s ruskou vládou dohodu: Za základnu, potřebnou k boji proti terorismu, poskytne Rusům speciální komando americké námořní pěchoty velitele Anslowa, které by mělo pomoci s likvidací obávaného teroristy Vladimira Antonova. Při akci se však jednotka Joshe Everetta dostane do pasti a jedenáct mužů je zabito. Antonov uprchne, a ještě dva mariňáky zajme. O týden později dostane komando příležitost k odplatě, když se má spojit s ruským oddílem a napadnout Antonovův hlavní stan. Vedle společného cíle, likvidace Antonova, má každý tým vlastní plány. Američané chtějí osvobodit zajaté kolegy, Rusové zase zmocnit se jeho naloupeného zlata. Dostanou se však do prudké přestřelky, několik vojáků je zabito a musí se stáhnout. Flanders je chce odvolat, Anslow však rozkaz odmítne, protože mariňáci kamarády neopouštějí. Podaří se jim osvobodit rebely napadenou vesnici, hlavní záměr se však nepodaří, protože je ruský major Kirilenko zradí a pomůže rebelům americké komando zajmout. V hlavním stanu rebelů se stanou svědky přátelského uvítání Antonova a Kirilenka. Záhy se však ukáže, že vše je jinak a obratná léčka pomůže Američanům splnit jejich úkol. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

bruceman7 

všechny recenze uživatele

Někde na úrovni slabšího béčka (navíc z kategorie téměř "válečných" filmů, což se moc nevidí). No, mohlo to být mnohem horší. 3,5/10 ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Hrozné scény. Člověk vůbec nechápe už od začátku, jak něco podobného může někdo natočit. A hláškám jako "Běžím za tím náklaďákem"....."Jo jasně, stejně jsi byl vždy na čtyřstovku rychlější....", mě fakt nedojímají. Příšerné herecké výkony, jedna nelogičnost střídá druhou, děsná podívaná, od které doporučuji dát ruce pryč. 10% ()

Reklama

pe3czech odpad!

všechny recenze uživatele

Videofilm Marines odvysílala Nova na konci května 2009 hned po Hartově válce a já vyřkl nad Hartovou válkou docela tvrdé hodnocení. To jsem ještě nevěděl, co příjde pak. Film nesleduji úplně pořádně, omluvte mě, proto mi chybí i správné pochopení zápletky, ale dovedu posoudit, že Willisovi ve snímku ze druhé světové války nesahá ani po kotníky. Však se podívejte sami. ()

blekekeke 

všechny recenze uživatele

Akce alá banda nekoordinovanejch airsofťáků, aneb kdyby takhle fungoval každá amy jednotka, tak do týdne nemá s čím jít do boje ... Tohle bylo asi hodně rychle sfouknutej film, řekl bych tak 2 dny natáčení ... ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama