Reklama

Reklama

Výzva

(TV film)

Obsahy(1)

Dvojčata Shane a Elitzabet žijí odděleně, jedna s matkou a druhá s otcem. Po dvou letech se znovu setkávají v jedné televizní reality show. „Výzva", jak se tato show nazývá, spočívá v tom, že se studenti z celé Ameriky utkávají o vysokoškolská stipendia v odvážných zkouškách vytrvalosti znalostí, a odehrává se na mexickém pobřeží. Shane je vegetariánka a člověk orientovaný na přírodu, Elitzabeth zase městský člověk s podnikatelskými sklony. Je jasné, že si děvčata příliš nerozumí, přesněji řečeno, nechtějí si rozumět. Ale jelikož bojují v jednom týmu, jejich spory prudce zasahují do skóre a tým začíná prohrávat. Navíc chce televizní producent za každou cenu zvýšit sledovanost, a tak se snaží děvčata ještě více proti sobě poštvat. To se mu nejprve docela bez problémů daří, ale pak se zbytek týmu naštve a sestrám domluví. Ty se nad sebou zamyslí a začínají si „přicházet na chuť"... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (23)

Jurge 

všechny recenze uživatele

Nečakal som od tohto filmu veľa, zvlášť keď ho režíroval Craig Shapiro, režisér najhorších Olsen-filmov. No výsledok ma príjemne prekvapil. Kupodivu sa na to dalo pozerať, hoci začiatok bol ako z väčšiny nových Olsen-filmov. Zaujímavý námet, zaujímavo natočený film, baby sa hecli a predviedli celkom dobré výkony, ani tak nie herecké, ako skôr fyzické. Celkom ma to zaujalo a pozrel by som si to opäť. Nie je to síce ich najlepší film, ale určite patrí k tým lepším. ()

Adys-Aduna 

všechny recenze uživatele

Roztomilá sračička s originálním filmovým námětem, kde sestry Olsenovic, coby dva naprosté, nesnášející se, protiklady učinkují v reality show Challenge o stipendia. Přesto si k sobě najdou cestu a stanou se z nich dvě nejlepší kamarádky a obě si najdou i zde své "nové" lásky. Celý film schazuje i poslední asi 2 minuty, kde dojde k famóznímu představení partnerů sester Ashley a Mary-Kate z jejich předešlých filmů. 35% ()

Reklama

Zeek 

všechny recenze uživatele

Jedna je taková a druhá úplně jiná, to jsou sestry Olsenky. Nakonec jsou z nich nejlepší kamarádky a obě si najdou jako vždy svoji novou lásku.Nepobral jsem pojetí filmu jako reality show, stejně tak jsem nepobral přehlídku jejich bývalých kluků z minulých filmů. Vlastně nevím o čem to bylo, asi o tom jako vždy, prostě nuda. Žádné pozitivum na filmu jsem nenašel a ani sestry Olsenky se mě nelíbí. Zkouknout se to sice dalo, ale nebylo to lehký. Moje hodnocení: 20% ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Fádní příběh o sestrách, které k sobě znovu nalézají cestu, a o jejich lovestory se "sympaťáky" doplněný pokusem o jakousi reakci na fenomén reality show. Nudný základní příběh naštěstí ozvláštňují postupy převzaté z oněch reality show. Právě pasáže soupeření dvou týmů jsou to nejzajímavější z celého filmu. Když se divák naladí na příslušnou vlnu, není to tedy zas až taková hrůza, jak se na první pohled zdá. (A úplný závěr má dokonce i nápad, to se musí nechat :) ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Možná mé tříhvězdičkové hodnocení někoho překvapí potom, co jsem dával předchozím filmům s dvojčaty Olsenovými dvě či jednu hvězdičku, ale hodnocení plně odráží můj názor na tento film. Jednoznačně zatím asi nejlepší film s těmito sestrami, který má docela zajímavý napínavý děj, má spád, má originální nápady a hlavně je jiný než všechny jejich ostatní filmy. A v čem je jiný? Tak například sestry-dvojčata spolu nežijí, každá žijí jinde a nesnáší se = konečně zajímavá změna oproti předchozím jednotvárným filmům. Dále sestry nejedou na výlet, ale jedou bojovat o přežití do reality show, jež paroduje pořad Survival. Sestry také nejsou bohaté, jelikož soutěží o stipendium. A hlavně jsme tu ušetřeni pubertálních výlevů a prostředí velkomět. A co je nejdůležitější, FILM MÁ DĚJ! Ve všech směrech jiný film, který jako jeden z mála filmů, v nichž se objevili dvojčata Olsenovi, má šanci zaujmout každého bez rozdílu. A jak už jsem zmínil, oproti jiným jejich filmům má zajímavý a napínavý děj, kdy skutečně sedíte před obrazovkou a jste zvědaví, jak to dopadne. A velmi originální je i závěr, kdy se setkají kluci z většiny filmů dvojčat Olsenových + ze seriálu So Little Time, v nichž hráli jejich milence. A na konci filmu následuje ještě pěkný obrazový průřez všemi filmy dvojčat. Takže závěrem jen tolik, že film se oproti ostatním předchozím povedl, dokáže zaujmout, je originální a hlavně vystavěn na ději, ne na úsměvech dvojčat. Tři hvězdičky dávám bez jakýchkoliv výčitek, protože ohle se holkám opravdu povedlo. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama