Reklama

Reklama

Wonderfalls

(seriál)
Kanada / USA, 2004, 9 h 6 min (Minutáž: 42 min)

Kamera:

Victor Hammer

Hrají:

Caroline Dhavernas, Katie Finneran, Tyron Leitso, William Sadler, Diana Scarwid, Lee Pace, Tracie Thoms, Jewel Staite, Adam Scott, Neil Grayston (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Jaye Tyler (Caroline Dhavernas) je profesionální flákačka. Má sice vysokoškolský diplom z filozofie, ale přesto prodává ve Wonderfalls, což je obchod se suvenýry u Niagarských vodopádů. Bydlí v přívěsu (hlavně proto, aby se mohla vyhnout rodině) a většinou si od ostatních lidí drží odstup. To se ale jednou provždy změní, když na ni začnou mluvit hračky (resp. všechny věci, které mají tvář a to včetně výšivky na zástěře) - tohle totiž opravdu dokáže zkomplikovat život... (Angua)

(více)

Recenze uživatele BloodyVamp k tomuto seriálu (1)

Wonderfalls (2004) 

Wonderfalls je velice zajímavým počinem, který se bohužel dočkal pouhých 13 dílů (kvůli nízké sledovanosti byl zrušen). Zápletky jsou zajímavé a neotřelé, díly velice svižně odsýpají a postavy jsou opravdu dobře napsané. Ovšem to, na čem stojí tento seriál, je typický cynický, sarkastický humor a plno suchých hlášek. A to jak hlavní hrdinky, tak její celé povedené rodiny a dalších postav. Doporučuji všem, co není ulítlost a humor cizí. ()

Reklama

Reklama